Vipnetu priznanje za zapošljavanje, ali i nagrađivanje radnika

Autor: Objava za medije , 29. srpanj 2013. u 11:57
Aleksandar Zemunić, direktor tvrtke SELECTIO i Mladen Pejković, predsjednik Uprave Vipneta sa certifikatom Poslodavac Partner (press foto)

Certifikat Poslodavac Partner, koji se od 2005. godine dodjeljuje kompanijama u Hrvatskoj za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima, šesti put zaredom dodijeljen je Vipnetu.

Vipnet je šesti put zaredom nagrađen certifikatom Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima s najvišim ocjenama čime je zauzeo prvo mjesto među Top 5 Poslodavaca Partnera u Hrvatskoj, priopćeno je iz te kompanije. Zahvaljujući izvrsnim praksama upravljanja zaposlenicima i kontinuiranim unapređenjima koje prate promjene u organizaciji i na tržištu, Vipnet je već četiri godine na vrhu liste Top 5 Poslodavaca Partnera, poručuju iz kompanije.

Prilikom certificiranja posebno su istaknuta visoka ulaganja u razvoj zaposlenika te kvalitetan odnos poslodavca sa zaposlenicima. Vipnet je najviše ocjene dobio i za transparentan proces odabira novih zaposlenika, kao i proces upravljanja učinkom koji je povezan sa sustavom nagrađivanja zaposlenika. Također, visoko je ocijenjen proces u kojem odjel za upravljanje ljudskim potencijalima ravnopravno sudjeluje u definiranju strategije tvrtke što doprinosi kvalitetnijim procesima u upravljanju ljudskim resursima.

– Certifikat Poslodavac Partner je potvrda da Vipnet iz godine u godinu unapređuje procese upravljanja ljudskim resursima, a biti prvi nas čini posebno ponosnima. Vipnet njeguje prepoznatljivu korporativnu kulturu koja se očituje u svemu što radimo pa tako i u procesima upavljanja ljudskim potencijalima. Cijenimo otvorenu komunikaciju, predani smo kvaliteti i korisnicima, a u poslu uvijek nastojimo pronaći jednostavno rješenje problema. Nagrađujemo inovacije i cijenimo pokretače pozitivnih promjena. Sustavan razvoj zaposlenika, prepoznavanje i nagrađivanje vrhunskog učinka te briga oko razvoja karijere i talenata omogućuje nam da imamo zadovoljne zaposlenike – rekla je Alis Kaznačić, rukovoditeljica Upravljanja ljudskim potencijalima Vipneta.

Vipnetov kampus s novom poslovnom zgradom na četiri etaže jedan je od tehnološki najnaprednijih poslovnih prostora u Hrvatskoj i svojim izgledom znatno odudara od stereotipnih uredskih prostora. Urbano radno okruženje te „open space“ uredi istovremeno su ležerni i praktični čineći mjesto za rad mjestom za neformalnu komunikaciju, kreativnost i razmjenu ideja. Pored toga, zaposlenicima i članovima njihovih obitelji su unutar kampusa na raspolaganju vrtić za djecu, wellness, bazen, sauna, fitness i kafići.

Vipnet je jedna od prvih tvrtki koje su 2005. godine dobile certifikat Poslodavac Partner kao priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima kroz partnerski odnos poslodavca i zaposlenih. Također Vipnet je prva tvrtka u Hrvatskoj koja je ostvarila maksimimalan broj bodova u certificiranju.

Komentirajte prvi

New Report

Close