Đuro Đaković u najužem krugu ponuditelja za borbena vozila u Kuvajtu

Autor: Objava za medije , 22. siječanj 2015. u 15:12
Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Društvo obavještava javnost da je ovih dana predalo i ponudu Ministarstvu obrane države Kuvajt za nabavu borbenih oklopnih vozila.

Radi interesa investicijske javnosti te i zbog želje za izbjegavanjem plasiranja netočnih informacija i eventualnih špekulacija na tu temu, društvo Đuro Đaković Holding d.d. nastavlja objavljivanje informacija važnih za poslovanje Društva, priopćili su.

Nakon što je jučer obavijestilo o uspješno sklopljenom ugovoru (Ovakve će vlakove Đuro Đaković raditi za Francuze) o proizvodnji i isporuci teretnih vagona između Đuro Đaković Specijalnih vozila d.d., društva u sastavu Đuro Đaković grupe i francuskog naručitelja Ermewa Ferroviaire, Društvo obavještava javnost da je ovih dana predalo i ponudu Ministarstvu obrane države Kuvajt za nabavu borbenih oklopnih vozila.

Da podsjetimo, riječ je o višegodišnjem procesu nabave, a nakon uspješno završenog testiranja u kolovozu 2013. godine Društvo je izborilo mjesto u najužem krugu ponuditelja, stoji u priopćenju. U drugoj polovici 2014. Ministarstvo obrane države Kuvajt uputilo je poziv društvu Đuro Đaković Holding d.d. da zajedno s druga dva ponuđača preda svoju tehničku i financijsku ponudu za nabavu borbenih oklopnih vozila.

Daljnji koraci u ovom procesu očekuju se od naručitelja. "Posebno pritom želimo istaknuti činjenicu da ulazak Društva u najuži krug ponuditelja ne jamči i prihvaćanje ponude, odnosno dobivanje posla. O svim važnim činjenicama Društvo će kao i do sada pravovremeno i cjelovito informirati javnost", zaključuju.

Komentirajte prvi

New Report

Close