FOTO: Studenac otvorio 400. prodavaonicu

Foto: Press Foto: Press

rgovački maloprodajni lanac Studenac u ponedjeljak je u Zadru, otvorio svoju 400. prodavaonicu, a ujedno je ovih dana dovršio i proces preuzimanja Istarskih supermarketa te sada ima više od 500 prodajnih mjesta duž obale i na otocima, priopćili su iz Studenca.

Član Uprave Studenca Filip Bilanović ponosan je na ubrzanu ekspanziju tog lanca, kazavši da je otvorenje 400. prodavaonice važan korak u tom procesu.

"Do kraja godine planiramo otvoriti još trideset prodajnih mjesta. Završetkom procesa preuzimanja Istarskih supermarketa postajemo najvećim maloprodajnim lancem na Jadranskoj obali, a naši formati na lokacijama u neposrednoj blizini naših kupaca i dalje ostaju primjereni njihovim potrebama", istaknuo je Bilanović.

Nova prodavaonica Studenca u Zadru slijedi nove organizacijske standarde, po kojima je do sada već preuređeno šezdeset prodajnih mjesta, a do kraja godine u planu je preuređenje njih stotinu. Studenac je, ističe se dalje u priopćenju, ove godine u razvoj kompletne mreže uložio 240 milijuna kuna, dok do kraja godine planiraju ukupno ulaganje od 300 milijuna kuna.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!