Profesori sveučilišta Bocconi s hrvatskim hotelijerima

Autor: Poslovni.hr , 22. studeni 2011. u 22:00

Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske u suradnji s prestižnim talijanskim sveučilištem organizira edukacijski program za vodeće menadžere u hotelijerstvu i pratećim industrijama

Svjesna činjenice kako su ljudi ključni faktor uspjeha u turizmu i ugostiteljstvu, Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske u suradnji s prestižnim talijanskim sveučilištem SDA Bocconi organizira edukacijski program za vodeće menadžere u hotelijerstvu i pratećim industrijama.

Program je u potpunosti prilagođen potrebama menadžmenta u hotelijerstvu Republike Hrvatske, a prvi modul “Kompetitivno vodstvo i inovacije” održat će se 8., 9. i 10. prosinca 2011. u hotelu The Westin Zagreb. Trodnevne radionice i predavanja vodit će redovni profesori i stručnjaci za strategiju i razvojni menadžment sveučilišta SDA Bocconi, Carmine Tripodi i Angela Amodio. Edukacija je organizirana uz podršku Ministarstva turizma, a Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske na taj način pomaže efikasnijem razvoju i usavršavanju ljudskih resursa u turizmu. “Ovim modulom našim članicama nudimo inovativne edukacijske sadržaje osobito važne menadžerima na najvišoj razini upravljanja hotelskim tvrtkama”, izjavio je Kristian Šustar, predsjednik Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske. Konačna svrha ovog kao i drugih edukacijskih modula u organizaciji Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske jest uvećati kompetentnost vodećih kadrova u hotelijerstvu. To je temelj konkurentnijeg nastupa na europskom i globalnom tržištu. Radionice su podijeljene u četiri tematska modula, a polaznici će na kraju dobiti diplomu jednako vrijednu redovitim kratkim MBA programima koje sveučilište Bocconi vodi. Uz uspješnu suradnju sa sveučilištem Bocconi u pripremi je i suradnja s još nekoliko prestižnih sveučilišta. (pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close