Podravka povećala uskrsnicu svojim radnicima za 50% i izdvojila ukupno 2,5 milijuna kuna

Foto: Žarko Bašić / Pixsell Foto: Žarko Bašić / Pixsell

Ovim znakom pažnje Podravka zahvaljuje na zalaganju i trudu svojim radnicima koji svakodnevno ulažu u rast i razvoj kompanije.

Podravka će i ove godine darivati svoje zaposlenike za blagdan Uskrsa za što će ukupno izdvojiti 2,5 milijuna kuna, što je 50 posto više nego godinu ranije.

Uprava Podravke donijela je Odluku o jednokratnom dodatku na plaću u visini od 600 kuna u naravi, a pravo na uskrsnicu imaju zaposlenici koji su u radnom odnosu na dan 12. ožujka 2018. godine.

Uz uskrsnicu, Podravka svojim zaposlenicima tijekom godine isplaćuje i božićnicu, dar za djecu, regres, kao i godišnju nagradu – stimulaciju za doprinos ostvarenju poslovnih rezultata.

Ovim znakom pažnje Podravka zahvaljuje na zalaganju i trudu svojim radnicima koji svakodnevno ulažu u rast i razvoj kompanije.

„Veseli nas da ove godine, većim iznosom dodatka na plaću za blagdan Uskrsa, možemo svojim zaposlenicima dodatno rasteretiti kućni budžet i doprinijeti da blagdane provedu što ugodnije u krugu svojih najbližih“ – istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

Komentari (2)
  • viewer
    viewer 17:13 17.3.2018.

    Nigdje u kapitalizmu ne postoji uskrsnica, dar za djecu, plaćanja pauza, plaćanje prijevoza, topli obrok.. i kad se tome doda božićnica, regres, premija za poslovne rezultate… onda su to najmanje 30% viša primanja, nego samo na osnovu nominalne plaće. Zato ne treba govoriti - plaća mi je recimo 4000 kuna, kad je u suštini 6000.

  • serislav
    serislav 18:33 16.3.2018.

    Dionicari mora da su odusevljeni ovom zaista prekrasnom gestom. U trenucima dok dionica roni prema 250, a bila je preko 400.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!