Otvorena preuređena Super Konzum prodavaonica u Rovinju

Autor: Poslovni.hr , 27. svibanj 2015. u 15:15
Arhivska fotografija: Ivo Čagalj / Pixsell

Super Konzum prodavaonica u Rovinju uređena je u skladu s najnovijim maloprodajnim standardima.

Danas je u Rovinju, na adresi Braće Božić 4C, otvorena preuređena Super Konzum prodavaonica. Tim povodom održana je i konferencija za medije na kojoj su prisustvovali Edita Sošić Blažević, pročelnica upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Rovinja, Jure Radoš, direktor Poslovnog područja tradinga i category managementa Konzuma te Josip Grgić, direktor marketinga Konzuma. Ovom prilikom Konzum je uručio i donaciju Gradu Rovinju u iznosu 25.000 kuna namijenjenu uređenju Dječjeg vrtića Valbruna.

Super Konzum prodavaonica u Rovinju uređena je u skladu s najnovijim maloprodajnim standardima. Na više od 1.300 m2 potpuno preuređenog prodajnog prostora kupcima je na raspolaganju asortiman s više od 18.000 artikala te najmoderniji standardi izlaganja proizvoda. Također, značajno su unaprijeđeni odjeli svježeg voća i povrća uz veliki izbor proizvoda iz ekološkog uzgoja, mesnice s bogatom ponudom svježeg mesa te pekarnice u kojoj se dnevno peče više od 100 vrsta kruha i peciva. Također novi Super Konzum nudi i posebno uređen odjel ribarnice uz puno veći izbor svježe ribe, s naglaskom na ribu otkupljenu od domaćih, istarskih ribara.

Konzum u svom poslovanju u Istri posebnu pažnju posvećuje promociji domaćih istarskih dobavljača. Stoga je na današnjoj konferenciji za medije predstavljena i posebna linija proizvoda „Okusi Istre“, koja je nastala kroz suradnju Konzuma s domaćim istarskim proizvođačima. Kupci Konzum prodavaonica u Istri od sada mogu pronaći više od 50 različitih proizvoda pod nazivom „Okusi Istre“ iz asortimana prehrane, kao što su poznati istarski tartufi, fuži i maslinova ulja.

Komentirajte prvi

New Report

Close