Mate Rimac: Dobio sam ponudu za otkup moje tvrtke

Autor: Poslovni.hr , 26. rujan 2018. u 15:50
Foto: Davor Javorović / Pixsell

Iznimno je važno što finalisti mogu ostvariti brojne kontakte i partnerstva.

Najuspješnija hrvatska poduzetnička priča petu godinu zaredom bit će nagrađena laskavom titulom Ernst&Young Poduzetnik godine, a dodjela priznanja održat će se u ožujku 2019. godine, piše Večernji list.

– To je posebno lijepo iskustvo, nadam se kako ću ponovno imati priliku posjetiti taj događaj. Recimo, srpsku delegaciju su na posljednjoj dodjeli činili svi dotadašnji pobjednici i bilo bi sjajno kad bismo i mi iz Hrvatske stigli u takvom sastavu. A sada mi je gušt što bez pritiska mogu biti dio stručnog žirija – kazao je lanjski pobjednik Mate Rimac, sada član neovisnog žirija koji čine najpoznatiji domaći poduzetnici – Emil Tedeschi (predsjednik žirija), Nenad Bakić, Saša Cvetojević, Đuro Horvat, Marko Pipunić i Alan Sumina.  

– Iznimno je važno što finalisti mogu ostvariti brojne kontakte i partnerstva pa sam tako i ja na prošlogodišnjem izboru upoznao ljude iz Slavonije, iz Multinorma, koji čine nevjerojatne stvari. Potom smo sklopili i posao. Isto je i sa svjetskim izborom u Monacu. Tamo smo imali brojne zanimljive prilike, pa i anegdote. Susreo sam se, recimo, i s bračnim parom Tedeschi, a dobio sam i ponudu za otkup moje firme Rimac automobili koju, naravno, nisam prihvatio – prisjetio se Rimac.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Privukao me naslov koji obavjestava o prodaji firme Rimac . Htio sam skrenuti pozornost da firma jos nije dozivjela svoj vrh i da bi promjena vlasnika mogla uzrokovat i propast firme , nesto slicno kao i u Plivi , koja je drasticno smanjila broj radnika i paletu proizvoda , tj nije vec dugo izbacila nesto novo na trziste jer u biti nema vise ni strucnog kadra kakav je bio za vrijeme sumameda tj azitromicina .

Cvetojević!!?? Od kad je kralj WC papira, meritoran za izbor bilo čega i koji je on faktor!!??

New Report

Close