Konzum nudi ručak za 10 kuna

Autor: Danijela Jozić,VLM , 20. ožujak 2012. u 09:10

Uz dobro odabranu lokaciju objekta trgovački lanci uspjeh duguju i ponudi dodatnih usluga.

Svjedoci smo nedavno otvorene prve Konzumove benzinske postaje, a dodatne sadržaje u toj tvrtki već je upotpunila i mogućnost plaćanja režija. Zbog pada prometa u maloprodaji trgovci i dalje smišljaju kako privući kupce, pa tako Konzum ovih dana intenzivno reklamira ručak od 10 kuna.

Zasad se ta usluga nudi u 200 objekata (Super i Maxi Konzum) u sklopu posebnih gastroodjela. “Navedena ponuda naišla je na odličan odaziv kupaca. Najveći Konzumovi gastroodjeli nude više od 150 vrsta dnevno svježih gotovih jela. Gastroodjeli imaju svoje posebne kuhinje i kuhare koji na licu mjesta pripremaju dnevno svježa jela.Ponuda gastroodjela osmišljena je ponajprije kao dodatna pogodnost za naše kupce koji tako štede trud, novac i vrijeme koje svakodnevnim ubrzanim načinom života postaje sve dragocjenije”, poručuju iz Konzuma te napominju da planiraju daljnje unapređenje svoje ponude.

Komentari (10)
Pogledajte sve

Ima jedan problem. Koliko vrijedi ručak, ako kupci nemaju novca? Ništa. Znači da će maksimalan promet postići kada cijena bude nula. :-)), Zakoni tržišta na djelu. Sretno Todoriću.

I što je najgore- imaju prostore u zakupu , gdje bi zakupci trebali ponuditi i jelo i kavu- a sami im idu
u konkurenciju i praktički uništavaju…sad čekaj da postave aparate caffe to go…i evo ti.

interesantno jedni nas pripremaju za vegetirijansku kuhinju /valjda su skužili da korov raste sam i da ga ima svud oko nas i da ga još niko nije privatizirao pa zgodno ponuditi ako nije prilagođen za izhranu nije vazno prilagodit cemo se mi njemu vec jel tako/ a drugi kazu evo ima kod nas i mesa i posla
nije bitno koliko kosta i koliko placam ali tamo nema nista samo nedirajte privatizaciju monopol i normalno moje legalne i na zakonu stecene dvore valjda sam to zasluzio boreci se za vas i ovu nam jedinu a meni osobno najdazu RH
ako je i od todorica puno je saga ide dalje i opet ona bivseg predsjednika kojem se sudi "karavane prolaze"

sa svim time, opet podijele samo 10ak obroka, pa se čude kasnije i vele da nema više #tog # obroka…

New Report

Close