HT od četvrtka postojeće EXTRA tarife zamjenjuje novima

Autor: Agencija VLM , 21. ožujak 2013. u 08:06
U Green Gold klubu održana je prezentacija nove T-Mobile tarfe. Photo: Borna Filic/PIXSELL

Ponuda novih PLAN tarifa donosi Multimedia paket: Deezer, MAXtv To Go te Spremalicu.

Hrvatski Telekom od četvrtka postojeće EXTRA tarife zamjenjuje novim PLAN tarifama.

– Ponuda PLAN jedina na tržištu uvažava korisničke potrebe za popularnim multimedijalnim sadržajima: glazbom, virtualnim prostorom za pohranu datoteka te vrhunskim TV sadržajem za gledanje u pokretu. Uz znatno povećan volumen podatkovnog prometa, SMS-a i minuta razgovora unutar pojedinih tarifa, PLAN tako donosi i veliku novost; Multimedia paket s uključenim Deezerom – vodećim svjetskim glazbenim servisom, uslugom MAXtv To Go – s najboljim i ekskluzivnim TV sadržajem u pokretu te Spremalicom i 10 GB besplatnog privatnog on-line prostora, priopćili su iz HT-a te dodali:

– PLAN ponuda kreirana je da zadovolji potrebe svih kategorija korisnika, od onih koji mobilni uređaj koriste samo za razgovore i slanje SMS-ova, do onih koji u svojoj tarifi žele potpuno online iskustvo uz LTE brzine do deset puta veće od dosadašnjih. Tarife su grupirane u nekoliko kategorija: Plan za razgovor, Plan za surfanje, Plan za mlade, Plan za obitelj, Plan za zabavu te Plan za posao.

Putem Deezera korisnicima PLAN tarifa u trenu je – gdje god se nalazili – dostupno 20 milijuna pjesama svjetskih i domaćih izvođača. Lista albuma, izvođača i singlova neprestano se osvježava. Deezer dodatno omogućava i rad u offline načinu, a uz mobitel može mu se pristupiti i putem prijenosnog i desktop računala, tableta te bežičnim spajanjem s audio uređajem u automobilu.

Uz MAXtv To Go omogućuje praćenje preko 20 TV programa uključujući nacionalne televizije, informativne, glazbene, dječje te sportske kanale. Spremalica donosi 10 GB besplatnog privatnog on-line prostora za pohranu i dijeljenje digitalnog sadržaja. Opcija Dijeljenje omogućava korisniku da kreira Listu prijatelja (zajednicu), šaljući poziv u kojem odmah definira koje sadržaje određeni kontakt/prijatelj može pregledavati ili preuzeti. Prijatelji također imaju mogućnost komentiranja.

Tarife Plan za zabavu te Plan za obitelj (XL i XXL) Multimedia paket imaju uključen u mjesečnu naknadu, dok sve njegove sadržaje korisnici ostalih tarifa (osim tarifa Plan za posao) mogu koristiti za 49 kuna mjesečno. Isto tako, tarifa Plan za zabavu XXL ima uključenu i 4G opciju za bezbrižno surfanje na najnaprednijoj mreži četvrte generacije.

Komentirajte prvi

New Report

Close