FOTO: Mlinar zatvorio trgovinu u Rovinju

Foto: Čitatelj Foto: Čitatelj

Jučer već oko 9.30 sati na terenu i ispred Mlinara viđeni su carinski inspektori.

Nakon što je u srijedu, uz prisustvo zaštitara, otvorena trgovina krušnim proizvodima Mlinar, stacionirana u najfrekventnijoj rovinjskoj Ulici Carera, s minimalnim odmakom od 24 sata ista je zatvorila vrata. Ostaje nejasno jesu li Mlinar zatvorili carinski inspektori ili je to učinio sam vlasnik nakon pisanja Glasa Istre da je trgovina živežnim namirnicama otvorena bez rješenja o minimalnim tehničkim uvjetima.

Naime, jučer već oko 9.30 sati na terenu i ispred Mlinara viđeni su carinski inspektori koji su krenuli u nadzor, ali su, kako neslužbeno doznaje Glas Istre, zatekli već zatvoren objekt kojeg su potom fotografirali i nešto zapisivali. Rolete na prozorima i vratima Mlinara su spuštene, a objekt je ponovno zatvoren.

>>Trgovina Mlinara otvorena uz nadzor zaštitara

Inače, redakciji Poslovnog.hr javio se jedan čitatelj koji živi blizu spomenute trgovine, te je izrazio veliko nezadovoljstvo koje je potkrijepio fotografijama. Možete ih pogledati u galeriji slika.

Komentari (2)
 • popolo
  popolo 13:58 11.8.2018.

  mlinar se ne može tako ponašati, bez dozvole stanara provuče svoje instalacije kroz zajedničke dijelove, po fasadi, kroz hodnike itd. i onda se čudi što su ljudi poludjeli! vrhunac svega je da iznad njihovog posl. prostora u kojem je 40 C, uopće nema betonske ploče, nego drveni pod! susjed gore ima da prokuha kao jastog u kipućoj vodi!

 • Funky
  Funky 8:27 11.8.2018.

  da nije bilo novina radili bi bez problema.
  to je nas hrvatsistan s uhljebima kao vrhuncem srece u poslu

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve