Dioki i službeno završio u stečaju, cijena dionice pala 14,96%!

Autor: Suzana Varošanec , 27. studeni 2013. u 18:07
Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Dioki je i službeno na temelju sudskog rješenja s današnjim danom završio u stečaju! Naime, na Trgovačkom sudu u Zagrebu danas je održano ročište na kojem je doneseno rješenje o otvaranju stečajnog postupka za tu petrokemijsku tvrtku. Kako neslužbeno doznajemo početkom ožujka 2014. godine održat će se ispitno i izvještajno ročište.

Dioki je i službeno na temelju sudskog rješenja s današnjim danom završio u stečaju! Naime, na Trgovačkom sudu u Zagrebu danas je održano ročište na kojem je doneseno rješenje o otvaranju stečajnog postupka za tu petrokemijsku tvrtku u čijem je sastavu i njezina tvrtka-kćer iz Omišlja Dina Petrokemija.

Stečajna sutkinja Vesna Malenica imenovala je za stečajnu upraviteljicu iskusnu Mariju Vujčić-Turkulin. Na ročištu je prema našim izvorima nazočio i Leo Dolezil, predsjednik Uprave Diokija.

Stečajna upraviteljica sad će stupiti u "posjed" svojeg novog posla, a to znači preuzeti dokumentaciju i pečat. Kako neslužbeno doznajemo početkom ožujka 2014. godine održat će se ispitno i izvještajno ročište.

Dioki je o otvaranju stečajnog postupka obavijestio i priopćenjem na stranicama Zagrebačke burze.

Komentari (10)
Pogledajte sve

[emo_smijeh]

EU je najviše kriva za propast Dioki-a

U državama industrijskih demokracija Zapada s tržišnom ekonomijom kada kompamnija ode u stečaj sa njihovim dionicama se nešto dogodi. Ne pada im vrijednost nego se s njihovom dotadašnjom vrijednošću dogodi nešto drugo, mnogo ozbiljnije.

I Dioki je dokaz, uz svađe i objašnjavanja oko kredita u “švicarcima” (medijske napise na tu temu je prava muka čitai) da Hrvatska nema “funkcionirajuću tržišnu ekonomiju”.

To je jako teško prihvatii – mnogima nemoguće – ali ta tvrdoglava činjenica je jača nego što velika većina ljudi može i zamisliti. Zato se naši mediji boje pisati o Robertu Ježiću i o tome kako je – i za čiji račun – postao lesnik Dioko-a. Naravno i ne samo on.

Valja se nesto iza brda lacoste10 se jos nije oglasio,a ovu sedmicu ide objava za preuzimanje. Znaci to je danas ili sutra. Danas nakon sto se odblokira ovo je zadnji vlakic za ukrcat se.


Imate sada priliku otkriti – tko su maheri na ZSE u sprezi s medijima!

ISTRAŽITE tko je kupovao dionice prije objave stečaja – i tko je vijest
plasirao – nakon što je sve dionice prodao , jeli tak, gosp Ivana7?

Ma to je sitna lova za Ivku. Ona sada mlati pare na Bitcoinu.

New Report

Close