Bakić pao ispod 15 posto udjela u Varteksu

Autor: Poslovni.hr , 20. veljača 2014. u 17:20
Nenad Bakić; Photo: Robert Anic/PIXSELL

Varteks je primio obavijest od strane Nenada Bakića da je, uslijed izdavanja i upisa 300 tisuća novih dionica prema rješenju varaždinskog Trgovačkog suda, pao ispod praga od 15 posto glasačkih prava u Varteksu.

Varteks je primio obavijest od strane Nenada Bakića da je, uslijed izdavanja i upisa 300 tisuća novih dionica prema rješenju varaždinskog Trgovačkog suda, pao ispod praga od 15 posto glasačkih prava u Varteksu, što s obzirom na ukupni broj od 298.573 dionice sada predstavlja udjel u vlasništvu od 13,44 posto. 

Obavijest o tome objavljena je na Zagrebačkoj burzi, a dostupna je i stranicama Hanfte, Hine, Varteksa te središnjem registru propisanih informacija.

Komentari (10)
Pogledajte sve

Ukinuti mirovinske fondove da se sprijece malverzacije na ZSE

Ja bih mu zahvalio. Otključao mi je Đuru. Gurao je puno toga, ipak ne može sam. Valjda će mu nešto ostati, ne bojim se za njega.


nije na hidri otključao vrijednost ,ali nije to ništa za njega.sad će napraviti portal za zapošljavanje radnika hidre i varteksa i to prodati englezima za petšest milja evrića.a onda je svizac zamotao čokoladu.

Mislim da ce na Hidri biti zakljuvacanje i to ulazne rampe.

Obavijestio ih je …nek se ne zahebavaju…….!

New Report

Close