Zagreb brani titulu “Najboljeg božićnog sajma u Europi”, podržite ga svojim glasom

Autor: Poslovni.hr , 05. prosinac 2016. u 08:37
Foto: žarko Bašić / Pixsell

Direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Biennenfeld najavila je za ovu godinu širenje manifestacije na deset novih lokacija uključujući Gornji Grad i Novi Zagreb.

Zagreb je s Adventom već postao prepoznatljiv i izvan granica Hrvatske kao atraktivno i ugodno mjesto za odličan provod u blagdansko vrijeme, a ove godine tome pridonosi i što je 2015. osvojio prvo mjesto za najljepši europski božićni sajam na listi poznatog portala European Best Destinations.

I ove godine Zagreb brani titulu "Najboljeg božićnog sajma u Europi", a svojim glasom možete ga podržati do 12. prosinca na web adresi http://www.europeanbestdestinations.com/christmas-markets/

Direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Biennenfeld najavila je za ovu godinu širenje manifestacije na deset novih lokacija uključujući Gornji Grad i Novi Zagreb. Biennenfeld iznijela i grube procjene da bi potrošnja mogla biti veća od lanjske, koja je iznosila oko 123 eura prosječno po turistu i danu, odnosno ukupno više od 15 milijuna kuna.

Kazala je i da će TZGZ za promotivne on-line i off-line kampanje za Advent potrošiti dva milijuna kuna dok će se još 3,5 milijuna kuna potrošiti za sve ostalo, uključujući pripremu lokacija za Advent, sadržaje i drugo.

Komentirajte prvi

New Report

Close