Regolina – tamo gdje su edukacije i zabava

Autor: Poslovni.hr , 09. prosinac 2014. u 10:08
Regolina

Dođite svi na REGOLINU, registrirajte se i započnite svoju avanturu! Očekuje vas šarolika ponuda događaja.

Regolina je servis kreiran za sve vas koji želite pohađati tečajeve, seminare, edukacije, sudjelovati na konferencijama ili tražite dobar koncert, kazališnu predstavu ili neki drugi kulturni događaj. Na Regolini se nalaze događaji koje ste upravo tražili i trebali! Isto tako, Regolina je namijenjena i organizatorima svih događaja koji žele promociju i prodaju putem ovog servisa i partnersku suradnju.

U ponudi su događaji prema kategorijama sa svojim cijenama i opisima sadržaja, a pronaći ćete i akcije s popustima, posebice u ovo blagdansko vrijeme. Također, na Regolini se objavljuju i događaji koji se organiziraju besplatno te je ovo svima odlična prilika za besplatne radionice, tečajeve ili seminare.

Dovoljan je jedan klik da biste učinili registraciju putem jedne od društvenih mreža koju koristite te vaš odabir događaja na Regolini može početi. Nakon vrlo kratkog procesa registracije i odabira određenih događaja u vašu košaricu, na e-mail ćete dobiti automatsku ponudu za plaćanje čime ste neobavezno rezervirali svoje mjesto za željeni događaj. Sve daljnje informacije dolaze na e-mail kojim ste prijavljeni. Vaš je jedini zadatak pratiti svakodnevno novo objavljene događaje te odabrati onaj uz koji ćete se opustiti ili pak nešto novo naučiti i savladati.

Organizatori raznih događaja dobro su došli sa svojim radionicama, tečajevima, seminarima, koncertima, predstavama ili nekim od evenata koje pripremaju, bez razlike da li se oni naplaćuju ili se organiziraju besplatno. Regolina za vas radi besplatnu promociju i prodaju kroz svoje kanale (newsletter, objave u medijima, društvene mreže, vijesti na službenim stranicama). Obavijesti o registraciji, izradi i slanju ponuda i statistiku u stvarnom vremenu u potpunosti prepuštate inteligentnoj i automatiziranoj Regolini i osoblju koje pruža korisničku podršku sudionicima.

Dođite svi na REGOLINU, registrirajte se i započnite svoju avanturu! Očekuje vas šarolika ponuda događaja i blagdanskih popusta!

Komentirajte prvi

New Report

Close