Pupovac ‘nasjeo’ na šalu: ‘Slao sam Ingrid poruku, nije mi se javila’

Autor: Poslovni.hr , 21. veljača 2013. u 17:58
Milorad Pupovac (Photo: Patrik Macek/PIXSELL)

Pupovac bi pristao pomoći Antičević Marinović u učenju engleskog, u vidu brzog tečaja

Tema broj jedan u hrvatskim medijima posljednja dva dana jest govor Ingrid Antičević Marinović u Europarlamentu. Ipak,  'fora' Soundsetova voditelja Davora Jurkotića koji je nazvao SDSS-ovog Milorada Pupovca za komentar sramotnog momenta bliske mu kolegice, jedna je od boljih. Naime, Pupovac je isto kao i Antičević Marinović promatrač u Europarlamentu, a Jukotić ga je nazvao kao član kluba SDP-a, glumeći da ga zove po nalogu Vojka Obersnela. Pitao ga je kako je Antičević Marinović prihvatila buru negativnih reakcija na video koji je razotkrio pravo stanje njena poznavanja engleskog jezika.

''Ja je nažalost nisam vidio, slao sam joj poruku, ali mi se nije javila. Nisam znao kojih je razmjera to zezanje pa onda zbog toga (sam je zvao), da sam znao… '', samo je dio odgovora Pupovca.

Pristao bi on i pomoći Ingrid u učenju engleskog, u vidu brzog tečaja. Davor Jurkotić je na kraju razgovora u prigodnom tonu pozdravio SDSS-ovca: ''See you, Sir Pupovac'', na što je Pupovac uzvratio:

''Jeste li rekli Sir ili Srb?''. Čini se kako je Pupovac pri kraju ipak otkrio kako se netko šali s njim pa je prihvatio igru.

Razgovor poslušajte u priloženom video:

Komentirajte prvi

New Report

Close