Novootvoreni specijalizirani Pet boutique raj je za vaše kućne ljubimce

Autor: Poslovni.hr , 27. studeni 2014. u 10:41
Petsy

Pored parka Maksimir, u Bukovačkoj ulici u Zagrebu, otvorila se prva samouslužna praonica za kućne ljubimce

Zagreb je dobio još jednu inovaciju za brigu o vašim krznenim ljubimcima. Pored parka Maksimir, u Bukovačkoj ulici u Zagrebu, otvorila se prva  samouslužna praonica za kućne ljubimce, točnije, salon u kojem možete samostalno okupati vašeg ljubimca profesionalno dizajniranim kadama podesivim po visini te koristiti najmoderniju opremu i kozmetiku za uređivanje koja vam je na raspolaganju.  U salonu ćete pronaći hranu, poslastice, proizvode za njegu, pribor za uređivanje, odjeću i sve ostalo čime možete nagraditi vašeg ljubimca.

„Započeli smo ovaj posao iz naše ljubavi prema životinjama i želje za poboljšanjem njihovih života, kao i života samih vlasnika. Želimo da vaši ljubimci budu čisti, sretni i zdravi. Godine brige o kućnim ljubimcima su nam pokazale koliko je važno pružiti im odgovarajuću njegu, te koliko to može biti teško ukoliko imate stresan način života ili jednostavno nedovoljno vremena vam ostaje za njihove potrebe˝, tvrdi Vedran Parić, zadužen za prodaju i marketing.

Vaš ljubimac u vašim rukama

Redovno pranje i njegovanje je neophodan dio održavanja cjelokupnog zdravlja i odraza vašeg ljubimca. Zdrava koža i dlaka je rezultat optimalne prehrane, a upotpunjuje ju pravilna njega i higijena kupanja. Usluga kupanja u Petsy salonu uključuje profesionalne kade za pranje kućnih ljubimaca podesive po visini, profesionalna sušila za kućne ljubimce tzv. bloweri, upotrebu profesionalnih četki i češljeva, jedan od nekoliko vrhunskih specijaliziranih šampona i regeneratora za pse, čiste ručnike te upotrebu posebne Doggy toaletne vode ili losiona za dlaku i kožu.

˝ Ono što nas ističe od drugih je  da ćete se Vi i vaš ljubimac osjećati ugodno i cijenjeno u našem salonu, a naše ugodno osoblje će vam pokazati kako vašu brigu za njihovu higijenu možete obaviti na jednostavan i praktičan način bez stresa za vašeg ljubimca i bez nereda nakon samog pranja“   tvrdi Parić.

U asortimanu našeg Petsy boutique-a možete pronaći super premium hrane proizvođača Eukanuba, Farmina N&D ,  Royal Canin, Hills, Advance, te bih posebno istaknuli brand Fish4dogs, jedna od najkvalitetnijih hrana na našem tržištu. Također prvi su uveli  PAPY 100% organske poslastice za pse,koje se mogu pronaći u asortimanu. Također kupci mogu pronaći  eco-friendly zdjelice, bio-proizvode za njegu, izradu kaputića po mjeri, te vrhunsku hranu renominiranih proizvođača za sve kućne ljubimce. Pored toga, pronaći ćete i najkvalitetnije kozmetičke preparate za njegu dlake, kože i oralne higijene, četke i češljeve za svakodnevno uređivanje, igračke, vodilice i ogrlice modernog dizajna.

˝Novost koju Petsy ima u svojoj ponudi su usluge njege i dotjerivanja (groominga) u našem salonu, sa strane iskusnih i profesionalnih groomera. Usluge šišanja, podrezivanja, kupanja i uređivanja dostupne su u unaprijed dogovorenim terminima. Sve što je potrebno za njegu, higijenu i sreću vašeg ljubimca, pronaći ćete na jednom mjestu. Naš moto je jednostavan, „zdravi ljubimci i sretni vlasnici.“ – konstatirao je Parić.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close