Još samo jedan dan dijeli nas od najiščekivanijeg YouTube eventa godine

Autor: JoomBoos , 20. listopad 2018. u 10:11
Foto: Pixsell

Na ovaj veliki spektakl u Arenu Zagreb stiže čak 50-ak najjačih regionalnih i domaćih youtubera, kao i najpoznatiji britanski youtuber i glazbena zvijezda KSI.

Još je svega jedan dan ostao do najvećeg YouTube spektakla u regiji. Totalni JoomBoos najiščekivaniji je događaj koji će ove nedjelje Arenu Zagreb i cijeli naš glavni grad pretvoriti u središte YouTube scene, a očekuje se dolazak nekoliko tisuća najvećih obožavatelja kojima je JoomBoos povodom svog trećeg rođendana priredio najbolje YouTube iskustvo dosad. 

Koncerti, mađioničarski show i izazovi

Na ovaj veliki spektakl u Arenu Zagreb stiže čak 50-ak najjačih regionalnih i domaćih youtubera, kao i najpoznatiji britanski youtuber i glazbena zvijezda KSI. Publiku na Totalnom JoomBoosu očekuje pregršt zanimljivih sadržaja: koncerti youtubera i slavnih domaćih glazbenika, rep battle, zabavni izazovi, meet up-ovi s youtuberima na štandovima, druženje i fotkanje sa YouTube zvijezdama, mađioničarski show, odgovaranje na pitanja i još mnogo toga. 

Youtuberi oduševljeno najavili svoj dolazak

Pripreme za event već su u poodmakloj fazi, a tisuće obožavatelja koji samo zbog ovog youtuberskog spektakla stižu u Zagreb sigurno neće ostati razočarano atmosferom u Areni.  I sami youtuberi, među njima i KSI, već su najavili kako jedva čekaju nedjelju da show napokon počne, a cjelodnevno druženje, čiji će oni biti glavni akteri, završit će spektakularnim vatrometom. 

Krajnje vrijeme za nabaviti ulaznicu

Ako još uvijek niste nabavili svoje ulaznice ovo je zaista krajnje vrijeme, jer količine koje su preostale jako su male, a navala za njima jako velika. U prodaji su još danas one klasične ulaznice po cijeni od 119 kuna te 3 plus 1 gratis paket, a na dan eventa cijena klasičnih ulaznica skače na 149 kuna. 

Komentirajte prvi

New Report

Close