GALERIJA: Inovator Nikola Tesla inspiracija za jedinstveni bar u Varšavskoj

Autor: Agencija VLM , 11. prosinac 2014. u 14:36
Photo: Goran Jakus/PIXSELL

Organizatori najavljuju da će to biti novo i jedinstveno mjesto u gradu za dnevno i noćno druženje uz bogat tjedni program.

Originalni predmeti iz pogona tvornice Tesla, jedinstveni motorkotač s potpisom jednog od najvažnijih ljudi u povijesti čovječanstva, trendovi u glazbi, modi i životni stilovi općenito u to vrijeme samo su dio ponude prvog konceptualnog bara "Tesla Power House" u Varšavkoj ulici koji se službeno otvara 12. prosinca.

Za prijatelje i medije, naime, bar je predstavljen jučer kada su došli i poznati, poput, glumice Jelene Perčin, Zlatana Zuhrića Zuhre i drugih.

Organizatori najavljuju da će to biti novo i jedinstveno mjesto za dnevno i noćno druženje uz tjedni program koji će pripremati dugogodišnji promotori klupske i festivalske scene u Hrvatskoj.

– Posebnost je u detaljima koji su stigli brodom iz Sjedinjenih Američkih Država, a među njima su specijalni radijski prijamnici, raritetni primjerak "T" motorkotača koji je smješten iznad šanka, ali i neki od predmeta s logotipom ili potpisom "Tesla". Cijeli bar inspiriran je slavnim inovatorom Nikolom Teslom, a cilj je ovo mjesto približiti sve većem broju stranih gostiju, te domaćoj publici osigurati cool mjesto za dnevno druženje i izlaske – rekao je Claudio Kramarić, zadužen za odnose s javnošću bara "Tesla Power House".

Uz dnevna gostovanja performera, stand up komičara, mladih dizajnera i umjetnika svih vrsta, svake će srijede biti soul, funk i r'n'b večer, četvrtkom "Tesla Rocks", odnosno, soft-rock i evergreen večer, petak će biti rezerviran za funk, house, hip-hop i mash-up hitove, dok će subotom, kažu organizatori, posjetitelji moći uživati u deep, house i nu-disco glazbi.

Komentirajte prvi

New Report

Close