Završila četvrta Combis konferencija

Autor: Poslovni.hr , 20. rujan 2010. u 11:00

Combis konferencija u organizaciji hrvatskog sistem integratora Combisa u dva dana okupila je oko 300 sudionika iz područja financijskog i telekomunikacijskog sektora, državne uprave i industrije.

Pod okriljem glavne teme ovogodišnje, četvrte Combis konferencije ‘’Istraživanje. Inovacije. ICT.’’ sudionicima su predstavljeni različiti načini na koje ICT rješenja i usluge mogu potaknuti inovativnost kao snažnog pokretača napretka i razvoja. Održano je ukupno 21 predavanje i prezentacija studija slučaja, a dva konferencijska dana (16. i 17. rujan) u Novom Vinodolskom obilježio je i bogat popratni program te su sudionici bili u mogućnosti družiti se u prijateljskom ozračju uz neformalnu razmjenu mišljenja i iskustava s predavačima, ističu iz Combisa.

“Željeli smo da ova Combis konferencija bude drugačija, da bude poticaj za nove ideje i nove projekte. Ne sumnjam kako smo kroz predavanja i razgovore uistinu i uspjeli začeti klice novih zajedničkih poslovnih uspjeha. Uspjeli smo osvijetliti i mnoge izazove koji su pred nama, no, što je možda i bitnije, iznijeli smo dobre ideje za njihovo rješavanje te sam uvjeren kako ćemo mnoge od njih realizirati i prije nego što mislimo”, izjavio je Ivan Gabrić, predsjednik Uprave Combisa, povodom svečanosti zatvaranja konferencije.

Najposjećenija događanja na konferenciji bila su okrugli stol na temu “Od inovativnog potencijala do inovacija”, plenarno predavanje “12 mitova o inovaciji” dr. sc. Miroslava Mađarića iz KBC-a Zagreb te Fight Club na temu “Original vs kopija” u suorganizaciji Hrvatske udruge web developera CROWD.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close