‘U HDZ-u padaju maske’

Autor: Poslovni.hr , 17. svibanj 2012. u 09:20

U nedjelju se bira novi predsjednički kandidat Hrvatske pa situacija unutar stranke postaje sve napetija. U jučerašnjem izdanju emisije Otvoreno sučelila su se tri glavna kandidata za novog predsjednika HDZ-a, Milan Kujundžić, Darko Milinović te Domagoj Ivan Milošević.

Tomislav Karamarko i Jadranka Kosor nisu se odazvali sučeljavanju, Kosor nije željela otkriti svoje razloge a Karamarko je rekao da ima već ugovoren sastanak koji je važniji od nastupa u emisiji koja će zabavljati naciju.

Kujundžić je istaknuo kako su u HDZ-u maske pale i konačno se vidi tko je tko.

“Neka gospoda koja se skriva od hrvatskog naroda kaže svoje razloge. Neka ne glume, neka kažu zašto se boje. Sada se vidi tko bježi od naroda i koji su im razlozi. Sasvim je jasno da Kosor i Karamarko ne mogu biti kandidati za predsjednike, neka se kandidiraju za neke tamo opskurne udruge.”

Istaknuo je kako će novi predsjednik morati vratiti u stranku sve razočarane članove te naveo da je Kosor učinila mrak u stranci, mrak hrvatskom narodu i sebi samoj.

“Treba progovoriti o tome što su napravili, to je sramota za stranku i demokraciju.”

Darko Milinović je istaknuo da je u interesu javnosti, a ne samo HDZ-a, tko će postati novi predsjednik te stranke. Tvrdi da je bio desna ruka Jadranke Kosor samo na papiru ali ne i u realnosti. Naveo je i kako se već sada osjeća kao moralni pobjednik.

Na upit o imovinskoj kartici, Milošević je odgovorio kako je njegova kartica od samog početka transparentna i poznata javnosti.

“Nije bitno tko je bio na čijem grobu, bitno je tko je tko te tko je sudjelovao u zločinima, bilo komunizma, bilo fašizma”, istaknuo je Kujundžić.

Milinović je za kraj istaknuo da HDZ ide u pravom demokratskom smjeru i da će SDP ponovno učiti o demokraciji od HDZ-a te da će im koljena klecati u političkom smislu pred jakom političkom strankom.

(pd)

Komentari (1)
Pogledajte sve

vrijeme je da i darko skine svoju masko jer je ova prestrašna…

New Report

Close