Prva implementacija sustava za kontrolu kvalitete u vrtiću

Autor: Poslovni.hr , 09. svibanj 2011. u 11:45

U želji da potvrde i unaprijede kvalitetu svoje usluge, u dječjem vrtiću Čigra iz Zagreba odlučili su uvesti i implementirati sustav upravljanja kvalitetom prema zahtjevima međunarodne norme ISO 9001:2008.

U sektoru predškolskog obrazovanja Dječji vrtić Čigra prvi je u Hrvatskoj uveo i certificirao sustav upravljanja kvalitetom za vrtičke i jasličke usluge, ističe se u priopćenju iz Čigre. U uvođenju i implementaciji sustava sudjelovali su konzultanti za sustave upravljanja kvalitetom Ana Šijaković i Donald Kiš.

Sustav upravljanja kvalitetom obuhvaća sve aktivnosti koje se odnose na djelatnosti upravljanja, osiguranja resursa, realizacije usluge i nadzora, te kroz dobru dokumentacijsku praksu omogućuje sustavno praćenje cjelokupnog procesa i pravodobno prepoznavanje želja i potreba Čigrinih klijenata i djelatnika, navodi se u priopćenju.

Privatni dječji vrtić Čigra iz Zagreba sljedeće će godine obilježiti svojih prvih 10 godina postojanja. Vlasnica Čigre Vedrana Džanić svoj je rad započela u sektoru privatnog odgoja 2002. godine s jednom odgojnom skupinom, a danas vrtić djeluje na tri lokacije, s ukupno 8 grupa, 28 zaposlenih i preko stotinu djece u programu.

(pd)

Komentari (1)
Pogledajte sve

sad će proizvoditi kvalitetniju djecu prema standardima EU?

New Report

Close