Pametna kuna na novoj adresi

Autor: Poslovni.hr , 29. ožujak 2012. u 11:30

Web portal pametnakuna.hr se preselio! Odsad ćete savjete i vijesti iz svijeta osobnih financija moći čitati svaki dan u sklopu portala 24sata.hr.

Ukoliko vodite kućni budžet, koristite internet za informiranje o aktualnostima iz svijeta osobnih financija, prijavljujete porez ili mijenjate karijeru, zasigurno ste se barem jednom poslužili informacijama na portalu pametnakuna.hr. Za čitatelje 24sata.hr pripremili su iznenađenje – Pametna kuna postala je dio 24sata i od sada je smještena na adresi www.24sata.hr/pametnakuna – tj. dio je rubrike Lifestyle.

Ovime je Pametna kuna dobila i zasluženi redizajn logotipa, kao i promjenu sadržajne sheme. Slogan ‘Osobna strana financija’ govori sve: Pametna kuna daje savjete svima koji žele imati sretnu vezu s financijama te svjesno i educirano upravljati vlastitim novcem. To znači da vas Pametna kuna savjetuje kako pametno raspolagati novcem, gdje uštedjeti, u što investirati, kako birati karijeru i ponašati se na poslu i još mnogo toga. Tu su i članci čitatelja koji govore o osobnim iskustvima, te savjeti kolumnista i stručnjaka iz raznih područja.

Za čitatelje su pripremili i brojne projekte, specijale, kvizove i nagradne igre, kao i alate. Prvi veliki projekt Pametne kune “Kunu po kunu” na 24sata kreće već 30. ožujka.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close