Kajin: Političari su javne osobe i ni na koji način ne smiju odbiti testiranja na drogu

Autor: Poslovni.hr , 26. lipanj 2012. u 10:25

Smrt IDS-ove članice, Martine Duras Pauletić, posljednjih je dana zaokupila pažnju medijske javnosti te dobila neočekivani nastavak. Podsjetimo, Duras Pauletić je pronađena mrtva 10. lipnja u stanu u Puli, a obdukcijom tijela utvrđeno je kako je smrt nastupila uslijed trovanja ugljičnim monoksidom, no očevidom je isključen tehnički kvar na plinskim trošilima, piše Novi list.

Posljednjih su se dana pojavile razna nagađanja vezana uz smrt Martine Duras Pauletić, a završile su dovođenjem u vezu tog slučaja s navodnim konzumiranjem narkotika od strane istaknutih istarskih političara poput gradonačelnika Pule Borisa Miletića i šefa IDS-a Ivana Jakovčića. U cijelu je priču uvučen i saborski zastupnik Damir Kajin čije su izjave interpretirane na razne načine.

Kajin je istaknuo kako nas samo istina može učiniti spokojnima, a da bi Miletić dokazao da je ispravan, mora se podvrgnuti testiranju na drogu.

“Građani možda i imaju pravo na neke svoje stavove i odbijanja takvih testiranja, ali političari su javne osobe i ni na koji način ne smiju odbiti takva testiranja. Razgovarao sam i s Miletićem, a on mi je potvrdio kako će se podvrgnuti testiranju”, navodi Kajin.

(pd)

Komentari (1)
Pogledajte sve

Ispravne instalacije a preminula od monoksida!?..žalosno da su političari pored već standardnog grabeza za povlaštenim mirovinama,sinekurama…ušli i u područje narkotika..pozivaju jedan drugog da ae testiraju na droge!

New Report

Close