GALERIJA: Odakle šefu karlovačke policije ove kuće vrijedne milijune eura?

Autor: Poslovni.hr , 23. kolovoz 2012. u 12:25

Načelnik PU karlovačke Josip Ćelić teško će dobiti novi mandat na čelu karlovačke policije nakon što je izbio skandal o podrijetlu njegove imovine, piše Večernji list.

Čelić je navodno, kako piše Slobodna Dalmacija, pod sumnjivim okolnostima u Lokvi Rogoznici pokraj Omiša kupio golemu kuću na šest etaža s bazenom za samo 200 tisuća eura. Slučaj postaje još čudniji jer bivši vlasnik kuće Josef Stern tvrdi kako Ćeliću nije prodao kuću i da mu nije jasno kako je šef karlovačke policije postao njen vlasnik. Stručnjaci procjenjuju vrijednost kuće i na na 1,3 milijuna eura, a Stern ju je prema pisanju lista 2001. godine kupio za tadašnjih 1,65 milijuna njemačkih maraka.

Ova je kuća samo je dio nekretninskog “carstva” karlovačkog policajca. Naime, Josip Ćelić suvlasnik je iznimno vrijedne nekretnine i u Zagrebu, piše list. Na Gračanskoj cesti 103, prema podacima zagrebačkog katastra, vlasništvo nad luksuznom kućom ukupne stambene površine od 206 četvornih metara i dvorišta od 611 kvadrata popola dijeli s Tomislavom Čavlekom. Josip Ćelić nije želio komentirati podrijetlo svoje imovine, kao ni njegov prijatelj Tomislav Čavlek. Izvorni članak pročitajte ovdje.



PXL



PXL



PXL



PXL

(pd)

Komentari (8)
Pogledajte sve

Bitno da je staž benificiran, jer trebat će vremena da se uživa u svim tim nekretninama [wink]

Hmmm

Da probam pogoditi:
Tip je HDZovac i na funkciju ga je postavio Karamarko?

Zbog ovakvih “pojava”, a ima ih na pretek i nitko ne odgovara, ni uvođenje novih poreza državi neće dati vjetar u leđa jer gdje god se nakupi malo veći fond sredstava uvijek isti idu krasti. Takva zemlja nema budućnosti, jedino lopovi u takvoj zemlji bez budućnosti mogu dobro živjeti jer se samoposlužuju tamo gdje ne bi smjeli ni prismrditi. Rekoh već, nitko ni za što ne odgovara. Sređena, demokratska i pravna država drugačije izgleda. Znaju to i oni koji bi trebali voditi brigu o tome ali fućka im se, zna se zašto.

kako došlo tako će i otići. narodna.

New Report

Close