Falkensteiner Resort Punta Skala i nagrađivani bečki restoran TIAN pozivaju vegetarijanske i veganske gurmane od 1. lipnja do 18. rujna u Punta Skalu nedaleko od Zadra u novi pop-up restoran ‘TIAN Bistro am Meer’. Paul Ivić i njegov tim inspirirani hrvatskom obalom kreirali su vegetarijansko-veganski jelovnik za Falkensteiner.
U skladu s TIAN filozofijom, sezonski sastojci dolaze od lokalnih organskih proizvođača iz okolice Zadra, koje je prethodno osobno posjetio TIAN-ov chef Paul Ivić. Ovi sastojci dalje se procesuiraju od korijena do lista.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu