Raiffeisen Future Boost: Ministar Josip Aladrović o mirovinama na Večernji TV-u

Autor: Poslovni dnevnik , 12. srpanj 2020. u 21:59
Josip Aladrović, ministar rada i mirovinskoga sustava/MARKO PRPIĆ/PIXSELL

Ministar će odgovarati na pitanja o mirovinama, što građane čeka u budućnosti i kada je najbolje početi štedjeti za mirovinu.

Nakon ministra Zdravka Marića, koji je gostovao u prvoj epizodi Raiffeisen Future Boost serijala na Večernji TV, ove srijede u goste dolazi još jedan ministar.

Ivan Šarić putem Zoom aplikacije razgovarati će s Josipom Aladrovićem, ministrom rada i mirovinskoga sustava. Ministar će odgovarati na pitanja o mirovinama, što građane čeka u budućnosti i kada je najbolje početi štedjeti za mirovinu.

Ministar Aladrović javnosti je postao poznat kada je 2017. godine bio imenovan ravnateljem Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje. U srpnju 2019. godine, nakon velike rekonstrukcije Vlade, premijer Andrej Plenković imenovao ga je za ministra rada i mirovinskog sustava.

Josip Aladrović rođen je 10. ožujka 1985. u Požegi, gdje je završio gimnaziju. Diplomirao je i magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Karijeru je započeo u Croatia osiguranju 2012., kao savjetnik za prodaju korporativnim klijentima, a kroz narednih pet godina napredovao je do pozicije regionalnog direktora za korporativne klijente.

S te je pozicije imenovan za šefa HZMO-a. Ne propustite pogledati još jednu epizodu Raiffeisen Future Boost serijala na Večernji TV, u srijedu 15. srpnja u 12:00 sati na vecernji.hr, Youtube kanalu Večernjeg lista i Facebook stranicama Večernjeg lista. Ukoliko ste propustili prijašnje epizode, možete ih također pronaći na istim kanalima.

Komentirajte prvi

New Report

Close