Otvoren 12. maloprodajni lanac u Hrvatkoj STOP SHOP, evo što sve nudi

Autor: Poslovni.hr , 21. rujan 2023. u 13:07
STOP SHOP u Čakovcu

STOP SHOP je međunarodni lanac maloprodajnih parkova koji nudi alternativu trgovačkim centrima u većim urbanim područjima.

U Čakovcu je svečano otvoren novi maloprodajni lanac STOP SHOP, prvi u Međimurskoj županiji i dvanaesti u Hrvatskoj. Ovaj otvor je dodatno ojačao prisutnost STOP SHOP-a na hrvatskom tržištu i potvrdio uspješnost takvog poslovnog modela u zemlji.

Svečanom otvorenju Čakovca prisustvovali su Matija Posavec, župan Međimurske županije, Josip Varga, predsjednik Gradskog vijeća Grada Čakovca, Joško Piteša, Country Manager Operations za Hrvatsku u STOP SHOP-u, te predstavnici zakupaca i brojni gosti. Ceremoniju su obogatile i mažoretkinje iz Čakovca.

Otvorenje je bilo popraćeno bogatim programom, posebnim ponudama od strane zakupaca i aktivnostima za sve generacije. STOP SHOP Čakovec sada pruža 7.760 m2 prodajnog prostora s 13 lokala koji nude raznoliku ponudu domaćih i internacionalnih brendova.

Lokacija STOP SHOP-a Čakovec je Ulica 34. Inženjerijske bojne 2, s jedinstvenom arhitekturom i prostranim parkiralištem od 313 mjesta. Trgovine koje se nalaze u ovom maloprodajnom parku uključuju Sportisimo, ZOOCITY, KiK, Sport Vision, Sinsay, Optika Anda, dm, NKD, Plodine, VACOM, TEDi, Mandis Pharm, te caffe bar Restart.

STOP SHOP je međunarodni lanac maloprodajnih parkova koji nudi alternativu trgovačkim centrima u većim urbanim područjima. Fokusiran je na manje gradske sredine i nudi atraktivne i pristupačne proizvode nacionalnih i internacionalnih brendova.

Otvorenjem STOP SHOP-a Čakovec, ovaj lanac potvrđuje svoju uspješnost u Hrvatskoj. Planira se otvaranje još jednog objekta – STOP SHOP Đakovo – do kraja 2023. godine.

Komentirajte prvi

New Report

Close