Sada možete provesti blagdane na privatnom otoku slavnog poslovnog mogula. Evo koliko će vas koštati taj luksuz

Autor: Poslovni.hr , 19. studeni 2023. u 09:30
FOTO: Pixabay

“Na otoku Necker želimo da svaki gost ode od nas s osjećajem da je otkrio vlastiti privatni kutak raja – postoji razina ekskluzivnosti, personalizacije i opuštene luksuznosti koju nećete pronaći nigdje drugdje na svijetu”, kaže James Basson, generalni direktor Necker Islanda.

Jeste li ikada poželjeli prošetati u cipelama Sir Richarda Bransona? A što kažete na šetnju njegovom privatnom plažom?

Naime, ovaj poslovni mogul poziva ljude da posjete otok Necker, njegov poznati privatni otok u Karibima. Sir Branson obično ima prijatelje i obitelj koji borave tijekom blagdanske sezone ili iznajmljuje cijeli otok za više od 100.000 dolara, piše CNBC. 

No, ove godine, Sir Branson i njegov tim na otoku Necker šire ponudu. Naime, za boravak od 18. do 25. studenog i od 11. do 20. prosinca, cijene noćenja počinju od 5.400 dolara po sobi, dok će za noćenje u periodu od 20. do 26. prosinca trebati izdvojiti najmanje 5.850 dolara. Na otoku su ukupno dostupne 24 sobe.

“Na otoku Necker želimo da svaki gost ode od nas s osjećajem da je otkrio vlastiti privatni kutak raja – postoji razina ekskluzivnosti, personalizacije i opuštene luksuznosti koju nećete pronaći nigdje drugdje na svijetu”, kaže James Basson, generalni direktor Necker Islanda za CNBC.

“Cijena uključuje smještaj, sve obroke i piće, povratne brodske transfere s aerodroma Virgin Gorda ili otok Beef, vodene sportove, dječje aktivnosti i još mnogo toga.

Jedino pravilo je da nisu dopušteni odlasci na Badnjak ili na Božić.

“To je jedno od najdražih razdoblja godine i pruža više putnicima priliku da blagdane proslave na način koji je jednako poseban kao i sam otok Necker”, kaže Basson.

Ponudu su obogatili raznim aktivnostima poput ‘Olimpijade na plaži’ pod nazivom ‘Grinched’, posjeta Djedu Božićnjaku, balova s temom ‘Orašara’ i još mnogo toga.

Basson dodaje da se nada kako će ta iskustva omogućiti gostima “stvaranje posebnih uspomena, na način karakterističan za otok Necker”.
Osim aktivnosti prilagođenih odraslima, Necker Island će također nuditi aktivnosti za djecu poput vođenih interakcija s divljim životinjama, izrade piratskih šešira pa čak i kulinarskih tečajeva.

Godine 1976., šest godina nakon osnivanja Virgin Grupe, tada 28-godišnji Branson kupio je otok Necker za 120.000 dolara. Lokalna vlada odobrila je prodaju uz uvjet da se na otoku razvije resort u roku od četiri godine. Tri godine i deset milijuna dolara kasnije, Branson je otvorio Necker Island za goste.

Komentirajte prvi

New Report

Close