Susret dvaju premijera privukao veliku pozornost medija

Autor: Poslovni.hr/Hina , 16. siječanj 2013. u 14:12
Z.Milanović, I.Dačić (Davor Javorovic/PIXSELL)

Iako posjet ima radni karakter, za praćenje susreta dvojice premijera akreditirano je oko 150 novinara, snimatelja i fotoreportera.

Susret premijera Srbije i Hrvatske Ivice Dačića i Zorana Milanovića, prvi otkad su prošle godine obojica došli na čelo svojih vlada, koji je u srijedu u podne počeo u Beogradu, pobudio je veliku pozornost medija.

Iako posjet ima radni karakter, za praćenje susreta dvojice premijera akreditirano je oko 150 novinara, snimatelja i fotoreportera. Prema podacima Ureda za komunikacije Vlade Srbije, iz Hrvatske su stigli predstavnici 10 redakcija, a susret prate novinari 23 domaće redakcije i 18 dopisnika inozemnih agencija, radio i tv-postaja i tiska. Susret u Palači Srbija, bivšoj zgradi Saveznog izvršnog vijeća iz doba SFRJ, protječe bez posebnih mjera sigurnosti.

Nakon dvosatnog sastanka premijeri će se oko 14 sati obratiti novinarima na tiskovnoj konferenciji, a predsjednik hrvatske vlade oko 15 sati sastat će se u hrvatskom veleposlanstvu u Beogradu i s predstavnicima hrvatske manjinske zajednice u Srbiji.

Komentirajte prvi

New Report

Close