Ruski oligarh Berezovski počinio samoubojstvo? Pronašli ga mrtvog u kadi

Autor: Poslovni.hr/Hina , 24. ožujak 2013. u 11:35
Boris Berezovski (Epa)

“Njegova se smrt zasad smatra nerazjašnjenom i iscrpna istraga je u tijeku”, priopćila je policija zadužena za istragu.

 Britanska policija smatra smrt ruskog milijardera Borisa Berezovskog "nerazjašnjenom" i provodi istragu kako bi utvrdila okolnosti njegove smrti koja se dogodila u Ascotu, u Berkshireu, na jugu Engleske.

"Njegova se smrt zasad smatra nerazjašnjenom i iscrpna istraga je u tijeku", priopćila je policija zadužena za istragu. "U subotu smo primili poziv u 16.18 sati po srednjoeuropskom vremenu osobe koja je bila zabrinuta za zdravstveno stanje muškarca s prebivalištem u Ascotu", dodala je hitna medicinska služba. "Poslali smo vozilo hitne pomoći s nekoliko stručnjaka. Na licu mjesta je potvrđena smrt šezdesetsedmogodišnjaka", dodaje taj izvor. "Smrt se smatra nerazjašnjenom i predmet je policijske istrage", rekla je glasnogovornica hitne medicinske službe.

Vijest o smrti ruskog oligarha javio je agenciji France Presseu njegov glasnogovornik Tim Bell koji nije rekao ništa o okolnostima smrti. Ugledni ruski odvjetnik Aleksandar Dobrovinski rekao je na ruskoj televiziji da se oligarh ubio, ali britanski mediji nisu potvrdili tu informaciju.

Komentirajte prvi

New Report

Close