Podrška startupovima u području sporta

Autor: Poslovni dnevnik , 15. listopad 2019. u 21:59
Najavljena su i predavanja

Sports Tech Serbia najavio finale u Naučno-tehnološkom parku Beograd.

Završnica prvog Colosseum Sports Tech Serbia programa, namijenjenog startupovima koji razvijaju inovacije u oblasti sporta, najavljena je za kraj studenog. 

Colosseum Sports Tech Serbia je prvi program podrške startupovima u Srbiji koji razvijaju inovacije u oblasti sporta, a koji Naučno-tehnološki park Beograd realizira suradnji s izraelskim Colosseum ratorima u Moskvi, a potom i njihov dolazak u Banjaluku. Na događaju u završnici predstavit će se samo startupovi koji su postigli adekvatan napredak tijekom programa.

Svoje inovacije timovi će predstaviti pred međunarodnim žirijem koji će i odlučiti o pobjedniku. Riječ je o serijskim poduzetnicima i predstavnicima investicionih i venture fondova, među kojima su: Gary Stewart, direktor Wayra UK, Ofir Frank, serijski poduzetnik,  CTO u košarkaškom klubu  Maccabi Tel Aviv, Igor Beslin, glavni analitičar u Venionaire Capital, Vienna.

Gary Stewart, direktor Wayra UK akceleratora koji ulaže do 50.000 dolara u startupove u ranoj fazi, održat će predavanje kako startupovi mogu privući investicije, Rohn Malhotra, partner u SportsTechX pričat će zašto je pravo vrijeme za počinjanje biznisa u oblasti sportskih tehnologija i dati uvid u taj ekosistem. Branko Kokir, bivši reprezentativac u rukometu a danas direktor kompanije Merkur Games, prepričat će put od sportaša do biznis lidera. 

Komentirajte prvi

New Report

Close