Imaju aplikaciju koja govori gdje je koji proizvod jeftiniji, uz nju su moguće uštede do 1.200 eura

Autor: Poslovni.hr , 02. rujan 2022. u 13:56
Foto: Pixabay

Uz nju je moguće uživo pratiti cijene.

Cijene su narasle u gotovo svim trgovinama u Njemačkoj. Ako ipak želite uštedjeti u supermarketu ili diskontu, morate se poslužiti određenim trikovima. Uz besplatnu aplikaciju ‘smhaggle’ možete uživo pratiti cijene maslaca, ulja i drugih namirnica, javlja Fenix magazin.

Naime, objavljena je nova verzija aplikacije ‘smhaggle’ s kojom možete uštedjeti mnogo novca. Da bi se znalo što ima povoljno kupiti i kada, morate pomno proučiti reklamne prospekte. No, to više nije potrebno raditi, jer aplikacija smhaggle, to radi automatski za vas.

Naziv aplikacije, na koji se treba malo naviknuti, sastoji se od riječi ‘pametan’ i ‘cjenkati se’, što u doslovnom prijevodu znači pametno cjenkanje.Tvorci aplikacije obećavaju uštedu do 30 posto pri kupnji namirnica, što bi u prosjeku trebalo iznositi 1.200 eura godišnje po kućanstvu. U nedavno objavljenoj unapređenoj verziji, smhaggle je poboljšan.

Programeri obećavaju optimiziranu početnu stranicu s brojnim posebnim ponudama, novu stranicu za pretraživanje proizvoda, bolju usporedivost proizvoda i prošireni popis za kupnju s mogućnošću označavanja proizvoda prilikom kupnje.

Komentirajte prvi

New Report

Close