Novčanice su letjele posvuda: Pogledajte kako izgleda kad unovčite sve svoje bitcoine na bankomatu

Autor: Poslovni.hr , 12. lipanj 2019. u 09:40
Foto: screenshot / youtube

Novca je bilo toliko da je letio i oko same torbe u koju je trebao upadati, a cijeli je događaj privukao prilično pozornosti pa je obližnji čuvar morao sprječavati ljude da usput pokupe “odbjegli” novac.

Putnici koji su se zatekli na Bond Street stanici podzemne željeznice u Londonu imali su prilike vidjeti pomalo bizaran i zanimljiv prizor, piše Zimo.

Muškarac srednjih godina stajao je pored bankomata ispred kojeg je bila postavljena sportska torba i sa smješkom na licu gledao kako bankomat "izbacuje" hrpu novčanica.

Novca je bilo toliko da je letio i oko same torbe u koju je trebao upadati, a cijeli je događaj privukao prilično pozornosti pa je obližnji čuvar morao sprječavati ljude da usput pokupe "odbjegli" novac.

Čini se kako čovjeku koji je stajao uz bankomat to nije ni najmanje smetalo. Uostalom što je nekoliko novčanica od 20 funti kad je u torbi, procjenjuje se, bilo nekoliko desetaka tisuća funti?

Čovjek je jednostavno unovčio svoje bitcoine na bankomatu koji obrađuje kriptovalute. Kako su iz poljske tvrtke koja je vlasnik bankomata objasnili za Daily Mail, bankomat može obrađivati i isplaćivati velike iznose, no punjen je novčanicama male vrijednost. Rezultat je bio "pražnjenje" bankomata kad je čovjek odlučio unovčiti svoje bitcoine.

Komentirajte prvi

New Report

Close