Na tržište stiže novi drogerijski lanac: Obećavaju najpovoljnije cijene na tržištu

Autor: Poslovni.hr , 04. rujan 2023. u 11:15
Foto: Pixabay/Ilustracija

Prema Beckersovim riječima, drogerijski artikli su od velike pomoći obiteljima, pa očekuje veliki odaziv kupaca.

Trgovački lanci dm i Rossmann već godinama dominiraju drogerijskim segmentom i nalaze se u samom vrhu bez ikakve ozbiljne konkurencije, piše Fenix magazin.

Međutim, ova bi se situacija vrlo brzo mogla promijeniti jer je dolazak na njemačko tržište najavio nizozemski internetski supermarket Picnic.

Picnic je online supermarket koji besplatno dostavlja kupljene stvari na kućnu adresu. No, sad su iz Picnica najavili dolazak na njemačko tržište putem suradnje s raznim velikim supermarketima, što znači kako bi se drogerijski asortiman mogao prodavati u trgovinama velikih trgovačkih lanaca.

Prema informacijama koje je objavio portal “Lebensmittel Zeitunga”, internetski supermarket Picnic planira ući na njemačko tržište do kraja godine.

“Proširujemo Picnic i obećavamo najpovoljnije cijene na tržištu”, rekao je jedan od osnivača Picnica Joris Beckers.

Za osnivača je ulazak na tržište logičan korak jer Picnic ciljana skupina su obitelji. Prema Beckersovim riječima, drogerijski artikli su od velike pomoći obiteljima, pa očekuje veliki odaziv kupaca.

Njemački šef Picnica Frederic Knaudt navodi kategorije kao što su njega kose, njega tijela, oralna higijena, dezodoransi, kao i proizvodi za bebe i djecu, deterdžente i sredstva za čišćenje kao artikle na koje će se fokusirati prilikom prodaje.

Komentirajte prvi

New Report

Close