Mladiću tri godine nisu stizali računi za struju i nije se zapitao zašto. Sad je u problemu

Autor: Poslovni.hr , 05. ožujak 2024. u 08:31
Foto: Pixabay/Ilustracija

Paul je za svoj stan od 45 četvornih metara u Maxvorstadtu plaćao 960 eura.

Priznanje na društvenoj mreži TikTok učinilo je jednog neplatišu iz Njemačke jako popularnim, no ta popularnost bi ga sada mogla skupo koštati.

Naime, 30-godišnji Paul živio je u svom stanu u Maxvorstadtu tri godine bez da je ikada platio račun za električnu energiju. Nakon što je to ispričao svojim pratiteljima na platformi Tiktok njegov video do sada je vidjelo više od dva milijuna ljudi, prenosi Fenix magazin.

“Ostao sam bez riječi o onome što sam započeo. Čini se da ta tema zanima sve”, rekao je stanovnik Münchena za njemačke medije. Paul je za svoj stan od 45 četvornih metara u Maxvorstadtu plaćao 960 eura, a kad se uselio je pomislio pa valjda je u to uračunata električna energija.

Ali to nije bio slučaj. Komunalno poduzeće u sustavu za njegov stan navelo kako u njemu nitko ne živi, zbog čega Paulu godinama nisu ispostavljali račune.

Sada Paul mora dodatno platiti više od 500 eura za oko 1.800 kilovatsati potrošene električne energije, navode njemački mediji.

Srećom, kao influencer relativno dobro zarađuje svojim sadržajima na internetu. Stanovnik Münchena najavio je još jedan video o svom debaklu s električnom energijom.

Komunalna poduzeća u bavarskoj prijestolnici imaju problema s obračunom računa. Njemački mediji navode kako je vrijeme za obračun računa za električnu energiju, plin i daljinsko grijanje trajalo dulje od očekivanog.

Komentirajte prvi

New Report

Close