Tele2 sad je Telemach Hrvatska, United ulaže 230 mil. €

Autor: Lucija Špiljak , 03. studeni 2020. u 21:59
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Korisnicima će i dalje nuditi proizvode i usluge pod brendom Tele2, a novi vizualni identitet predstavit će u prvoj polovici 2021.

Tele2 od jučer posluje pod imenom Telemach Hrvatska, kako je objavljeno iz United Grupe, matične kompanije domaćeg telekoma. United Grupa je Telemach Hrvatska kupila u svibnju 2019. godine, a u 2021. planira uložiti 130 milijuna eura u modernizaciju mobilne mreže za potpuno 5G iskustvo i 100 milijuna eura u izgradnju najsuvremenije optičke mreže koja će omogućavati ultrabrzi širokopojasni internet po brzinama do 10 gigabita.

“Korisnicima ćemo omogućiti najbolju kvalitetu mobilne mreže i nove mobilne usluge, s najboljom fiksnom mrežom dostupnom u Hrvatskoj”, rekao je Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Telemacha Hrvatska. Korisnicima će i dalje nuditi proizvode i usluge pod brendom Tele2, a novi vizualni identitet predstavit će u prvoj polovici 2021. Kako se nadovezala Victoriya Boklag, predsjednica Uprave Uniteda, njihova ulaganja pokazuju predanost hrvatskom tržištu.

“U telekomunikacijskom i medijskom sektoru te u e-trgovini naša platforma ujedinjuje vodeće operatore i najbolje proizvođače medijskog sadržaja u JI Europi”, poručila je. Trenutno u Hrvatskoj United zapošljava oko 950 zaposlenika s ciljem daljnjeg rasta, a u čak sedam država do kraja godine imat će oko 10 milijuna korisnika i 11.000 zaposlenika.lš

Komentirajte prvi

New Report

Close