Srbijanski milijarder dolazi u susjednu državu: Želi graditi Shopping centar za 90 milijuna eura

Autor: Poslovni.hr , 24. siječanj 2020. u 12:19
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

“Srbija nam je mala i to nije tajna, zato insistiramo na regionalnom razvoju”, rekao je osnivač i predsjednik Delta Holdinga, Miroslav Mišković, na godišnjoj konferenciji kompanije u Beogradu.

"Srbija nam je mala i to nije tajna, zato insistiramo na regionalnom razvoju", rekao je osnivač i predsjednik Delta Holdinga, Miroslav Mišković, na godišnjoj konferenciji kompanije, prenosi Blic Biznis.

Na pitanje "Blic Biznisa" kako ocjenjuje poslovnu klimu u regiji i na kakav doček je kompanija naišla u bivšim jugoslavenskim republikama, Miroslav Mišković je rekao da Delta ne ide tamo gdje nije dobrodošla.

"Najavimo se i ako nismo dobrodošli mi ne idemo. Dosad nismo imali nijedan problem, nismo naišli na negativne komentare ni u Sarajevu, ni u Skoplju, čak ni u Zagrebu, a kakva su nam iskustva iz Ljubljane najbolje govori to što ćemo uskoro graditi još jedan hotel u Sloveniji. Zvali su nas jer smo probleme na koje smo nailazili tamo rješavali "na blic", brzo i s lakoćom", istaknuo je Mišković.

Kako izvještavaju beogradski mediji, Mišković je najavio da će u veljači boraviti u Sarajevu gdje Delta ima "fantastičnu lokaciju gdje će početi izgradnja Shopping centra u vrijednosti od oko 90 milijuna eura".

On je na redovnoj konferenciji za medije rekao da je kompanija u prošloj godini ostvarila ukupan promet od 60,45 milijardi dinara (1 dinar/0,063 kune) i operativni profit od 5,23 milijardi dinara, a najavio je i nove investicije u regiji, uz napomenu da je Delta uz nekretnine zainteresirana i za širenje agrobiznisa u okolnim zemljama.

Govoreći o daljnjem razvoju sela, na kojem i sam insistira, on je naglasio da je bitno uključenje država, 'jer tako nešto ne mogu samo kompanije'.

Komentirajte prvi

New Report

Close