Student si s invaliditetom? Prijavi se i stekni iskustvo u renomiranoj hrvatskoj tvrtki!

Autor: Poslovni dnevnik , 11. svibanj 2014. u 12:51
Thinkstock

Na natječaj se mogu prijaviti svi studenti s invaliditetom, bez obzira koji fakultet pohađaju. Prijave traju do 15. lipnja.

Poslovni dnevnik organizira društveno odgovorni projekt "Iskustvo zlata vrijedi 2014." te u suradnji s partnerima-poslodavcima omogućuje studentima s invaliditetom, koji se prijave na natječaj, radnu praksu s eventualnom kasnijom mogućnošću zapošljavanja. Na natječaj se mogu prijaviti svi redovni studenti s invaliditetom, bez obzira koji fakultet pohađaju. Prijave na natječaj traju od 14. travnja do 15. lipnja 2014. godine. 

Kroz projekt Iskustvo zlata vrijedi 2014. Poslovni dnevnik je odlučio proširiti svijest u poslovnoj zajednici i šire te problematizirati pitanje zapošljavanja osoba s invaliditetom u Hrvatskoj.

Iskustvo zlata vrijedi 2014. Poslovni dnevnik organizirao je uz podršku Ministarstva rada i mirovinskog sustava. Stručni partner i pokrovitelj je Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom. Partner projekta je i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Projekt podržavaju i sljedeće tvrtke: Adecco, AD Plastik, Atlantic grupa, Bauerfeind, Croatia zdravstveno osiguranje, Dukat, Hrvatska lutrija, Hrvatski zavod za zapošljavanje, McDonald's, METRO Cash & Carry Hrvatska, Otto Bock Adria, PBZ CO, Premisa, Rail Cargo Logistics, Styria i Tisak.

Studenti, na natječaj se možete prijaviti ispunjavanjem ovog formulara. Napominjemo da sve pristigle prijave (po klikanju gumba "submit") ulaze u bubanj i nisu vidljive za javnost, osim za stručnu komisiju projekta te da utoliko u potpunosti štitimo privatnost prijavljenih.

Fill out my online form.

var qfil5m90u7lvef;(function(d, t) {
var s = d.createElement(t), options = {
‘userName’:’24sata’,
‘formHash’:’qfil5m90u7lvef’,
‘autoResize’:true,
‘height’:’590′,
‘async’:true,
‘host’:’wufoo.com’,
‘header’:’show’,
‘ssl’:true};
s.src = (‘https:’ == d.location.protocol ? ‘https://’ : ‘http://’) + ‘wufoo.com/scripts/embed/form.js’;
s.onload = s.onreadystatechange = function() {
var rs = this.readyState; if (rs) if (rs != ‘complete’) if (rs != ‘loaded’) return;
try { qfil5m90u7lvef = new WufooForm();qfil5m90u7lvef.initialize(options);qfil5m90u7lvef.display(); } catch (e) {}};
var scr = d.getElementsByTagName(t)[0], par = scr.parentNode; par.insertBefore(s, scr);
})(document, ‘script’);

Komentari (1)
Pogledajte sve

[emo_palacg]

New Report

Close