Za ovu tvrtku vjerojatno niste čuli, ali ona priprema nešto revolucionarno

Autor: Poslovni.hr , 30. rujan 2013. u 16:33
Thinkstock

Clinkle je tvrtka iz San Francisca za koju dosad vjerojatno niste čuli, ali u posljednje sve više postaje vruća tema u svjetskim tehnološkim krugovima.

Clinkle je tvrtka iz San Francisca za koju dosad vjerojatno niste čuli, ali u posljednje vrijeme sve više postaje vruća tema u svjetskim tehnološkim krugovima.

Clinkle naime razvija aplikaciju koja bi navodno trebala revolucionizirati način bezgotovinskog mobilnog plaćanja, ali još nije točno poznato na koji način. Nova platforma za plaćanje trebala bi se pojaviti tijekom iduće godine.

Kako je sve obavijeno velom tajne, u tehnološkim krugovima se stvorila velika fama oko nove aplikacije, koja se samo pojačala nakon što je prije nekoliko dana objavljeno kako je poznati biznismen Richard Branson postao jedan od ulagača u projekt. Inače, na listi čekanja za testiranje misteriozne aplikacije je već više od 100 tisuća ljudi.

Clinkle je nedavno objavio i pomalo bizarnu reklamu za svoju aplikaciju koja također ne otkriva ama baš ništa o projektu i povećava dozu tajanstvenosti.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Još jedni prodavači magle.

New Report

Close