WhatsApp uvodi novu mogućnost, iznimno je korisna

Autor: Poslovni.hr , 17. studeni 2020. u 15:26
Foto: PA Images/PIXSELL

Osjetno je to poboljšanje u odnosu na aktualni alat.

WhatsApp je redizajnirao alat za upravljanje pohranom podataka i na taj način korisnicima olakšao pronaći i obrisati datoteke koje zauzimaju previše prostora na njihovom uređaju. Nova mogućnost do sredine mjeseca trebala bi biti dostupna svima diljem svijeta.

A kad stigne, moći će se pronaći u Settings > Storage and data > Manage storage (hrv. Postavke > Pohrana i datoteke > Upravljanje pohranom). Osjetno je to poboljšanje u odnosu na aktualni alat koji samo slaže dostupne razgovore po tome koliko prostora zauzimaju te pritom prikazuje broj poruka, fotografija, GIF-ova i videa u svakom od tih razgovora. Na taj način korisnik može obrisati svaku kategoriju uz nekoliko pritisaka prstom, piše ICT Business.

Naravno, ta mogućnost iznimno je korisna, ali uz nju nije moguće pregledavati sadržaj koji se uklanja. A tako nešto važno je imati jer ponekad ne želimo izbrisati baš sve što se nalazi u pojedinom razgovoru, pa je bolje ići selektivnim pristupom i zadržati ono što bi nam možda moglo biti važno i u narednom periodu.

Komentirajte prvi

New Report

Close