WhatsApp uvodi novost koji su mnogi jedva dočekali

Autor: Poslovni.hr , 04. studeni 2022. u 09:55
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Osim što ćete moći bez problema prebacivati se iz jedne grupe u drugu, najavljeno je povećanje ovlasti administratora zajednice.

Popularna aplikacija WhatsApp više nikad neće biti ista za svoje korisnike. Tvrtka Meta objavila je kako uvode brojne nove funkcije  koje su mnogi priželjkivali.

WhatsApp grupe sada se mogu okupiti na jednom mjestu uz pokretanje nove značajke – zajednica, što načelno znači da će biti moguće spojiti nekoliko grupa pod istu kategoriju. Primjerice, ako imate različite WhatsApp grupe s kolegama i šefovima, možete ih spojiti u zajednicu ‘Posao’ i na taj način imate ih sve na jednom mjestu te si na taj način olakšati preglednost unutar same aplikacije.

Osim što ćete moći bez problema prebacivati se iz jedne grupe u drugu, najavljeno je povećanje ovlasti administratora zajednice koji će imati ovlast da šalju poruke apsolutno svima koji se nalaze u grupama zajednice.   Čelnik Mete Mark Zuckerberg obećao je kako će ove nove promjene učiniti “grupe još i boljima”, prenosi Večernji list.

Komentirajte prvi

New Report

Close