WhatsApp bi uskoro mogao dobiti pet vrlo korisnih značajki

Autor: Poslovni.hr , 02. kolovoz 2022. u 09:30
Foto: pixabay

Sudeći prema trenutno aktivnim beta inačicama poznate aplikacije za dopisivanje, ovo su najkorisnije značajke koje bi uskoro mogle stići u WhatsApp.

Premda svakim danom gledamo kako u WhatsApp dolaze nove značajke, izgleda da Meta ne planira stati. Zahvaljujući informacijama s WABetaInfoa, saznali smo koje bismo značajke mogli dobiti uskoro. Svaku od njih, naravno, uzmite sa zrnom soli – Meta često mijenja planove, što znači da neke od ovih opcija možda neće doći u službenu verziju WhatsAppa.

Vidite tko je napustio grupu

Uz novu značajku dostupnu moderatorima skupina moći će se provjeriti tko je napustio njihovu skupinu. Informacija o izlasku, naravno, neće biti vidljiva ostalim sudionicima grupe, piše Sun.

Pohranite razgovore prije nego što ih izbrišete

Mogućnost brisanja razgovora promijenila je WhatsApp, no kompanija sad ide korak daklje te isprobava opciju zadržavanja dijela poruka. Podsjetimo, sad možete birati želite li da poruka nestane nakon 24 sata, 7 dana ili 90 dana, no potencijalna nadogradnja dodat će i opciju za zadržavanje nekih poruka, uz naravno – odobrenje ostalih sugovornika.

Avatari za video razgovore

Ako ne želite pokazati lice u video razgovorima, Meta ima soluciju. Nakon jedne od sljedećih nadogradnji korisnici će moći raditi vlastite avatare po uzoru na Memojije na iPhoneu.

Reakcije na statuse u obliku emojija

WhatsApp je nedavno dodao reakcijske emojije za poruke, no beta ide dalje i istu metodu primjenjuje i na statuse. Reakcije će raditi na isti način kao kod Instagram Storiesa, što nije čudno s obzirom da imaju istog vlasnika.

Skriven način rada

Još jedna zgodna značajka za one koji žele tračak privatnosti dolazi u obliku ‘skrivenog načina rada’ ili ‘stealth modea’ koji u principu daje mogućnost korištenja aplikacije uz skriven status online prisutnosti, prenosi tportal.

Komentirajte prvi

New Report

Close