Vrijeme je za inovacije u zdravstvu

Autor: Josipa Ban , 03. travanj 2023. u 08:40
Shutterstock

Otvorene su prijave za akceleracijski program namijenjen inovatorima u području zdravstva – Get Started in Health Innovation 2023. Organiziraju ga EIT Health HUB Hrvatska i Lean Startup Hrvatska zbog važnosti i potrebe za inovacijama u zdravstvu, ali i velikog interesa.

Sveučilište u Zagrebu (EIT Health HUB Hrvatska) i Lean Startup Hrvatska drugu godinu organiziraju program specijalizirane podrške startupima u zdravstvenoj industriji u trajanju od 6 mjeseci – Get Started in Health Innovation. Kroz interdisciplinarni pristup zasnovan na

resursima sveučilišta, podršku partnera iz industrije i međunarodni doseg, program nudi jedinstvenu podršku u razvoju i edukaciju za inovatore u zdravstvu.

Program je namijenjen svima koji žele ostvariti napredak ili pozitivno utjecati na pružanje kliničke skrbi ili na drugi način pozitivno utjecati na zdravstvenu industriju. To mogu biti pojedinci ili startupovi u ranoj fazi razvoja prije izlaska na tržište, studenti, istraživači, zdravstveni djelatnici i zdravstveni poduzetnici.

Prijave su otvorene do 10. svibnja. Organizatori ističu da kroz program sudionici dobivaju znanje za oblikovanje poslovne prilike i izlazak na tržište te know-how potreban za istraživanje i razvoj. Dobit će i specijalizirano podršku poduzetnika, znanstvenika i mentora te im se otvaraju mogućnosti financiranja predstavljanjem pred investitorima i partnerima na demo danu, ali i kroz EIT Health zajednicu.

Komentirajte prvi

New Report

Close