Uskoro drugo izdanje Infobip Shift Miamija

Autor: Josipa Ban , 12. veljača 2024. u 22:00
Robert Kutić/L. Stanzl/PIXSELL

Infobip Shift Miami ove će godine imati dvodnevni program, a održan će biti 22. i 23. travnja, u Muzeju umjetnosti Perez.

Najveća developerska konferencija u Hrvatskoj uskoro će drugi put biti održana u SAD-u, odnosno Miamiju, najavljuju iz Infobipa.

Infobip Shift Miami ove će godine imati dvodnevni program, a održan će biti 22. i 23. travnja, u Muzeju umjetnosti Perez. Događaj bi u odnosu na prošlogodišnji trebao biti programski, ali i posjetiteljima, bogatiji.

Prvo je izdanje ove developerske konferencije privuklo 500 posjetitelja, a ove ih se godine očekuje više. Također, ove će godine, najavljuje Nikola Radišić, voditelj Shiftovog tima u Infobipu, fokus predavanja biti na softveru utemeljenom na API-ju (Application Programming Interface).

“Za fokus na API odlučili smo se jer je riječ o rastućoj i iznimno važnoj grani softverske industrije. Naš je cilj pružiti publici uvid u najnovije alate i rješenja koji će im omogućiti optimizaciju vlastitih vještina, kako bi bili korak ispred u dinamičnom svijetu softverskog razvoja”, ističe Radišić.

Prvi potvrđeni govornici su Christian Bach (Netlify), Adrienne Tacke (Cisco), Talia Nassi (Akamai)…, a iz Infobipa najavljuju kako očekuju ukupno 20 govornika, što također predstavlja rast u odnosu na prošlogodišnjih 15 predavača.

Komentirajte prvi

New Report

Close