U vodeću hrvatsku i regionalnu IT tvrtku stigla dva jaka imena

Autor: Lucija Špiljak , 17. veljača 2021. u 12:56

Jačanje organizacijske strukture.

Vodeća IT kompanija u Hrvatskoj i regiji Infobip nastavlja s jačanjem organizacijske strukture u tvrtku je na mjesto novog člana Uprave i potpredsjednika za planiranje i provedbu strategije stigao Marin Bezić, a na mjesto globalne direktorice odjela internih komunikacija Martina Rizman Matić, oboje s bogatim iskustvom u karijeri.

Bivši voditelj razvoja u Microsoftu

Marin Bezić je 12 godina gradio i brusio iskustvo i znanje u Microsoftu kao voditelj razvoja prvog Microsoftovog business intelligence proizvoda, bio je zadužen i za razvoj Microsoftove aplikacijske platforme u više od stotinu zemalja. Diplomirao je na Sveučilištu Washington u St. Louisu u SAD-u, veliki je dio vremena proveo u sjedištu tvrtke u američkom Redmondu, a u Hrvatsku se vratio 2009. godine, te je kao konzultant za optimizaciju poslovnih procesa radio s više od 50 klijenata u regiji, od najvećih IT tvrtki do banaka i telekoma.

Ne krije uzbuđenje što je postao dio Infobipove priče. “Infobip je globalno prepoznatljiva, brzorastuća kompanija, prepuna fantastičnih ljudi. Odlično je biti dio tvrtke koja omogućava ljudima diljem svijeta da unaprijede način na koji žive i rade, a sve uz pomoć tehnologije. Veselim se što ću moći iskoristiti svoje znanje i iskustvo da pomognem Infobipu da ostvari svoju viziju”, istaknuo je Bezić, čiji će fokus u timu biti definiranje dugoročnih i kratkoročnih ciljeva te strategije za njihovo ostvarenje, postavljanje procesa za poslovno upravljanje te unaprjeđivanje Infobipova “eksponencijalnog mindseta” unutar organizacije kroz još bolje korištenje podataka i alata.

‘Pred nama su veliki izazovi i projekti’

Martina Rizman Matić će iz Infobipova zagrebačkog ureda voditi globalni odjel internih komunikacija. Magistrirala je engleski i francuski jezik te književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, nositeljica je međunarodnog employer branding certifikata koji dodjeljuje Employer Branding College. Iskustvo i znanje gradila je kroz upravljanje komunikacijama u A1 Hrvatska, sudjelovala je u procesima spajanja i akvizicija, reorganizacije i restrukturiranja, krizne komunikacije, upravljanja dionicama, korporativnog rebrendinga i digitalne transformacije. U agencijskom timu Komunikacijskog ureda radila je kao konzultantica s nizom klijenata na projektima strateškog komuniciranja i upravljanja društvene odgovornosti kompanija.

“Inspirativno je biti dijelom jedne ovakve globalne priče iz Hrvatske i Vodnjana u brzorastućoj IT industriji. Pred nama su veliki izazovi i projekti, a to sa sobom donosi i konstantnu potrebu unaprjeđenja internih komunikacija i još snažnijem povezivanju zapsolenika oko jedinstvene kulture, pogotovo u današnjim okolnostima sveprisutne pandemije i rada na daljinu. Zajednički nam je cilj da kao jedan veliki međunarodni tim budemo još bolji i uspješniji na svim tržištima na kojima smo prisutni, uvažavajući i cijeneći sve naše bogate različitosti”, istaknula je Rizman Matić.

Komentirajte prvi

New Report

Close