Softverski pojednostavljuju ključne procese u tvornici za preradu boba

Autor: Poslovni.hr , 21. veljača 2022. u 22:00
Credit: PD Caption: Tvrtka NutriS kod Slatine ima jedinu hibridnu tvornicu u Europi za preradu boba i krumpira/PD

Riječ je o softveru za upravljanje poslovnim procesima (ERP) na cloudu, dizajniranom za manja i srednje velika poduzeća, koji povezuje sve odjele, funkcije i zaposlenike tvrtke.

Tvrtka NutriS, prva europska tvornica za proizvodnju proteina iz boba, potpisala je ugovor o implementaciji rješenja SAP Business ByDesign s b4b, konzultantskom kućom specijaliziranom za savjetovanje u području implementacije i podrške SAP ERP i BI sustava.

Riječ je o softveru za upravljanje poslovnim procesima (ERP) na cloudu, dizajniranom za manja i srednje velika poduzeća, koji povezuje sve odjele, funkcije i zaposlenike tvrtke.

Kako navode iz tvrtke, njegovom će primjenom “pojednostavniti i automatizirati ključne procese, ostvariti bolji pregled u sljedivost proizvodnje i ključne pokazatelje poslovanja, te omogućiti pravovremeni uvid u zalihe roba”.

Ljetos je Poslovni dnevnik pisao o NUTRIS.tech™, jedinoj hibridnoj tvornici u Europi za preradu boba i krumpira, smještenoj na zemljištu bivše svinjogojske farme Senkovac kod Slatine, koja primjenjuje patentiranu tehnologiju obrade za proizvodnju najkvalitetnijih sastojaka biljnog podrijetla. Riječ je bila o investiciji od 220 milijuna kuna.

Trenutačno grade inovacijsko-tehnološki NUTRIS.park™ i u sljedeće dvije godine planiraju izgraditi pogon za proizvodnju topivih proteina i dijetalnih vlakana, povećati skladišne kapaciteta i implementirati projekt povećanja energetske učinkovitosti.

“Želimo na jednom mjestu povezati sve procese; od primarne proizvodnje, istraživanja i razvoja do industrijske proizvodnje, ali i društveno korisnih te edukativnih sadržaja”, rekao je izvršni direktor Zvonimir Sedlić.

Komentirajte prvi

New Report

Close