SoftPOS francuske tvrtke Worldline dostupan od sada i na hrvatskom tržištu

Autor: Lucija Špiljak , 10. siječanj 2022. u 12:18

Među prednostima tvrtka Wordline navodi minimalne zahtjeve, sigurnost, široku primjenu i PIN-on-glass tehnologiju.

SoftPOS aplikacija francuske tvrtke Worldline koja omogućava pretvaranje pametnog telefona u POS uređaj dostupna je od sada i na hrvatskom tržištu.

Aplikacija se može instalirati na pametne telefone, a iz tvrtke tvrde da je idealna za dostavljače, taksiste, ugostitelje, mikro poduzetnike, freelancere, kozmetičke salone i ostale uslužne djelatnosti.

Primjena aplikacije je široka, stoga je osim malih poduzetnika mogu koristiti i, primjerice, veliki trgovci koji provode plaćanja putem Android sustava, kao što su željeznice u Poljskoj ili poštanske usluge u Španjolskoj.

“Worldline razvija tehnologiju i nudi beskontaktne čitače za sve svoje terminale za plaćanje uz velik izbor sigurnih, pouzdanih i djelotvornih terminala koji bezgotovinska plaćanja čine jednostavnima”, kažu iz tvrtke.

Među prednostima aplikacije navode minimalne zahtjeve, sigurnost, široku primjenu i PIN-on-glass tehnologiju za sve vrste beskontaktnog plaćanja, kao i ona koja uključuju autorizaciju PIN-om.

“Kao partner za plaćanje kojeg biraju trgovci svih veličina i industrija, Worldline neprestano nastoji podržati poslovne potrebe naših klijenata. Bez obzira na to radi li se o mikrotrgovcima ili velikim prodava-čima kako bi izbjegli gužve i redove kupaca pri plaćanju; SoftPOS našim klijentima omogućava brzo i jednostavno poslovanje koje je pritom jednostavno za korištenje”, rekao je Marko Henrik Marinšek, Worldline Country Manager za Hrvatsku.

Komentirajte prvi

New Report

Close