Šire se glasine koliko će novaca trebati izdvojiti za novi iPhone 14, mogli biste se iznenaditi

Autor: Poslovni.hr , 05. kolovoz 2022. u 10:08
Foto: Reuters

Osim po kamerama, 14 Pro i Pro Max od “običnih” modela iPhonea trebali bi se razlikovati i po tome što neće imati notch, već rupicu u ekran u obliku pilule, imat će i jači procesor te navodno i opciju always on ekrana.

Dijeli nas još nešto više od mjesec dana do najvažnijeg Appleova godišnjeg događaja, konferencije na kojoj predstavljaju nove modele svojih telefona. U prvoj polovici rujna tako očekujemo novu generaciju iPhonea o kojoj, zahvaljujući brojnim glasinama, već puno toga i znamo.

S ovim modelima Apple bi trebao odustati od modela iPhonea mini kojeg će zamijeniti – Max. Tako možemo očekivati klasičan iPhone 14 te iPhone 14 Max, kao i iPhone 14 Pro i Pro Max, a ako su informacije koje kruže mrežom istinite, obični i Pro modeli trebali bi se razlikovati još više u odnosu na prethodne generacije.

Osim po kamerama, 14 Pro i Pro Max od “običnih” modela iPhonea trebali bi se razlikovati i po tome što neće imati notch, već rupicu u ekran u obliku pilule, imat će i jači procesor te navodno i opciju always on ekrana. Naravno, kao i do sada, Pro modeli bit će skuplji.

iPhone 14 tako bi trebao stajati 799 dolara, što je ista cijena kao i iPhone 12 i 13, no dok je iPhone 13 mini stajao 699 dolara, veća verzija koja će imati ekran dijagonale 6,7 inča navodno će se prodavati za 899 dolara. Što se tiče Pro modela, oni bi trebali poskupjeti za 100 dolara, dakle iPhone 14 Pro stajat će 1099 dolara, a Pro Max 1199 dolara.

Svakako treba naglasiti kako je riječ o glasinama koje, naravno, iz Applea nisu i neće komentirati tako da ćemo tek za nešto više od mjesec dana saznati koliko će biti potrebno izdvojiti za novu generaciju iPhonea.

Komentirajte prvi

New Report

Close