Samsung televizori koji postavljaju nove standarde

Autor: Promo , 23. veljača 2024. u 10:33
Foto: Samsung

Televizori su unaprijeđeni umjetnom inteligencijom omogućuju reprodukciju i snimanje sadržaja visoke razlučivosti, pružajući tako izuzetnu jasnoću i stvarnost slike.

Današnja tehnologija omogućila nam je da se umrežimo bilo kada, s bilo kime, a da pritom doživimo nevjerojatno iskustvo. Televizori su postavili nove standarde gledanja sadržaja i povezivanja, čime se izgubila granica između realnog i tehnološkog svijeta. Samsung Neo QLED 8K i Samsung OLED 4K televizori unaprijeđeni umjetnom inteligencijom omogućuju reprodukciju i snimanje sadržaja visoke razlučivosti, pružajući tako izuzetnu jasnoću i stvarnost slike.

Samsung inovacija koja osvaja

Danas gotova svaka osoba većinu svoga dana provede ispred ekrana, čime cjelodnevna izloženost umjetnom svjetlu utječe na umor i zdravlje očiju. Novi Samsung Neo QLED 8K omogućio je potpuno novo i poboljšano iskustvo gledanja uz EyeComfort način rada koji se prilagođava osvjetljenju prostora, ali i samom oku omogućuje da se tijekom noći svjetlost ekrana automatski priguši, a tijekom dana pojača ako je to potrebno. Na taj način jarko svjetlo neće zasmetati popodnevnom sastanku ili utakmici, a večeri će učiniti udobnije i opuštenije.

Također, Neural Quantum 8K procesor omogućuje da se slika percipira baš onako kako je doživljava ljudsko oko. Povećani kontrast izoštrava prednji plan, dok stražnji ostaje netaknut. Ova značajka odlična je za poslovne sastanke ili konferencije koje se odvijaju putem velikih ekrana.

Foto: Samsung

 Aplikacijom za video pozive uz pomoć Samsung Slim Fit kamere ili kamere vlastitih pametnih telefona možete bez problema i jednostavnije obavljati poslovne pozive ili razgovore s dragim osobama. Ljubitelje streaming servisa i ostalih zabavnih i edukativnih sadržaja oduševit će Samsung Smart Hub sučelje jer se pregled sadržaja svih najdražih aplikacija nalazi se na prednjoj stranici čime je omogućen brz i jednostavan odabir u samo par klikova.

Pomaknite granice gledanja

Minimalistički dizajn Samsung OLED televizora osim što je svojim dizajnom i tankim rubovima vizualno atraktivan, ne zauzima puno mjesta čineći ga tako prigodnim za manje prostore ili poslovna okruženja. OLED značajka ovih televizora je i autentičan prikaz boje, a doživljaj gledanja usavršili su stručnjaci za kvalitetu slike, tako da od kuće ili u uredu možete uživati u slikama s profesionalnom preciznošću kalibracije boja.

Foto: Samsung

Osim toga, višedimenzionalni zvuk prati radnju iz svih kutova, a zajedno s dodatnom opremom poput zvučnika možete dobiti dojam pravog kućnog kina.

Sigurnost kao prioritet

S vrhunskim tehnološkim inovacijama poput aplikacije SmartThings, Samsung Knox ili Solar Cell daljinskog upravljača, Samsung donosi jedinstveno iskustvo svakom svom korisniku. Sigurnost je osigurana Samsung Knox aplikacijom koja svim povezanim uređajima pruža višeslojno sigurnosno rješenje za zaštitu podataka korištenjem lozinki. Pametni uređaji lako se povezuju SmartThings aplikacijom kojom se može upravljati uz pomoć Solar Cell daljinskog upravljača ili glasovnom naredbom dok gledate televizor.

Foto: Samsung

Novi Samsung televizori svojim pametnim značajkama poput poboljšanja slike i zvuka, elegantnog dizajna i pametnih aplikacija predstavljaju impresivnu inovaciju u svijetu tehnologije, čineći ih tako savršenim izborom za sve prilike, bilo da je riječ o gledanju televizije ili poslovnim video pozivima. Unaprijeđeni umjetnom inteligencijom omogućili su ono što se u današnjem užurbanom svijetu cijeni – jednostavnost, brzinu i sigurnost.

New Report

Close