Popularna tražilica namještaja dolazi na hrvatsko tržište

Autor: Poslovni.hr , 27. svibanj 2020. u 13:36
Foto: Getty Images

Za jednostavan i brz odabir, dovoljno je specificirati kakav namještaj traže, raspon cijene, svoj omiljeni stil, boju i ostale detalje.

FAVI okuplja više od 1700 trgovina namještaja i dekoracija na jednom mjestu.

Na FAVI-ju možete pronaći kako velike trgovine poput Mebla, Namještaj.hr, vidaXL, 4Home, tako i manje, specijalizirane trgovine, koje svojom prisutnošću imaju mogućnost biti vidljive.

Prednosti za kupce i partnerske web shopove

Zahvaljujući FAVI-ju, kupci ne moraju pretraživati pojedinačne web shopove, niti moraju ići u fizičku prodavaonicu. Za jednostavan i brz odabir, dovoljno je specificirati kakav namještaj traže, raspon cijene, svoj omiljeni stil, boju i ostale detalje.

Proizvodi su predstavljeni na stranici s opisima i fotografijama. Da bi posjetitelj kupio proizvod, potrebno je kliknuti na željeni produkt i time se preusmjeriti u web shop, gdje može kupiti robu izravno putem interneta ili posjetiti fizičku prodavaonicu.

FAVI u 5 zemalja

Favi posluje u Češkoj od 2015. godine. Dnevno stranicu FAVI posjeti 180.000 posjetitelja. U zadnjih 5 godina FAVI je postupno proširio svoje poslovanje na Slovačku, Rumunjsku, Poljsku i Mađarsku, gdje je doživio uspjeh kod kupaca i trgovaca. Sada želi ponoviti sličan brzi rast i u Hrvatskoj.

Komentirajte prvi

New Report

Close